Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Zanima me vaše mnenje, ZAKAJ nekateri vedno zamujajo dogovorjene ure obiska, kaj hočejo z tem pokazat , me včasih pošteno jezi.![]()
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
ker nekteri nimajo življenja časovno popredalčkanega s 1s odstopanjem
Se strinjam.Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
ker nekteri nimajo življenja časovno popredalčkanega s 1s odstopanjem
Taki kronični netočneži nimajo se marsičesa "popredalčkanega" razen mogoče lastnega precenejenega ega...
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ni mi pa jasno, s kako logiko (ok, itak tu ni logike) babe sfolgajo s tem večnim zamujanjem, a če njim zamuja za sekundo, je že tak Hamlet, da se lobanje kar katalajo naokrog.![]()
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Zanima me vaše mnenje, ZAKAJ nekateri vedno zamujajo dogovorjene ure obiska, kaj hočejo z tem pokazat , me včasih pošteno jezi.![]()
S tem sicer nočejo pokazat, da se jim sladko je*e za dogovorjeno uro, ampak pokažejo pa ravno to. Imajo preveč opravka sami s seboj in jim tvoj čas ni pomemben, saj ga imaš ti najverjetneje na pretek in jih boš neizmerno vesel, kadarkoli pač pridejo.
Sem že naredil to, da sem enostavno vstal in odkorakal...from the face of the place....into the sunset![]()
In kaj sem spremenil? To, da me je od takrat osebek vsaj poklical, vendar ni nikoli povedal niti približno točnega časa do prihoda![]()
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ma digo mi pritisak majmunSej to sm mal offtopic spet. Če doma pričakujem obiske sem jezen, če zamujajo zato, ker jih čaka kosilo. Ne zaradi tega, ker imam naštudirano kdaj približno morajo it domov, da lahko gledam ponovitev Mostovi-Hidak.![]()