Ti si pa hecen, namrec v tem kontekstu so vedno izvoljeni idioti, saj so na obeh koncih palice malo prtegnjeni. Levi in desni.Pa sej se zavedaš, da se davek plačuje za nazaj? Današnja najemnina bo obdavčena po novem davku in jo bo enkrat treba plačat. Davek si dajem že zdaj na stran, ker sem odgovoren človek. In zato tudi višja najemnina, jaz ne mislim kriti bedarij idiotov, ki ste jih izvolili. Edino pravilno je, da njihovi volilci čimprej občutite posledice lastnih odločitev.
Pričakoval bi da vsaj 99%Koliko jih bodo pa našli?
Aja? Kolk si pa za Patrije plačal, pa za prtičke z gumico.... ?
Ni nam pomoči, kakor kol obrnemo, volimo idiote.
Bedak si sam.Ma zakaj eni čutite potrebo po tekmovanju kdo bo naštel več stvari kot protinapad? Tukaj je debata o davku na oddajo nepremičnin, ne o Patrijah. Zakaj pa potem ne privlečeš ven še nakupa vladnega Falcona, posla o avtomobilskih nalepkah za tehničnega, nakupov operacijskih miz…a gremo naštevat še dlje v preteklost vse do Napoleona? Bedak.
Od države bi rad vse zastonj dal pa nič.
Davčna stopnja ni nikoli "skakala" za 100% gor ali dol.Vsako leto dam 1000-2000€ za ta davek -odvisno od tega kdo je na oblasti.
Ne vem kje ti živiš, ampak državi damo vsak dan, vsak obisk trgovine, ob vsaki plači, vsaki registraciji avtomobila, vsaki storitvi....Od države bi rad vse zastonj dal pa nič. Idiote voliš tudi sam, čeprav tega ne priznaš. Oziroma niti niso idioti, ampak imajo ti idioti tebe za idiota.
Davčna stopnja ni nikoli "skakala" za 100% gor ali dol.
No daj še malo nabijat v stilu SDS vojščakov.Ne? Res ne? Prepričan?
Najvišji je bil 27.5% in zahvala za to gre Šarcu.
Najnižji je bil 15%, zahvala gre Janši.
To je pa že skoraj 100% razlike…oz. 83,5% da bom natančen. Zato pa sem v svojem izračunu vzel zlato sredino, ker sem vedel da se boste oglasili taki kot si ti.
Tak da ne ti meni z matematiko.
Davčna stopnja ni nikoli "skakala" za 100% gor ali dol.
Ne vem kaj ti tu ni jasno - mogoče izrazoslovje?Ti si trdil da razlika med davki ni nikoli znašala toliko da bi bil odmerjen davek v razponu vse od 1000 - 2000€. Jaz pa sem ti dokazal da je že samo v zadnjih nekaj letih znašala skoraj toliko kot sem napisal. Ergo? Kaj se zdej izmotavaš in loviš vejice in pikice v mojih stavkih?
Ne vem kaj ti tu ni jasno - mogoče izrazoslovje?
Pri enaki najemnini letno ne more biti razpon davka X 2.