Sem mu poslal navodil za tisto stransko vrstico, kjer si lahko nastavi več info, ampak še očitno ni imel časa naštudirat
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
V službi sem dobil nov Garmin Nuvi 2557 LMT. Na netu sem bral, da je v kompletu tudi antena TMC, vendar je v moji škatli ni. Je 100% TMC antena notri ali...?
Zanima me še nekaj, namreč predhodno sem uporabljal Nuvi 2455 in zdi se mi, da sem tam lahko spodnjo vrstico s podatki bolje nastavil. Pri 2455 sem imel nastavljeno hitrost, čas prihoda, nadmorska višina in mislim da še koliko daleč imam še do cilja. Tukaj, pri 2557 pa vsega tega ne morem nastaviti, ali pa sem mogoče nekaj spregledal. Je možno vse te podatke videti naenkrat pri 2557?
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
- Preneseš si garmin express in naložiš na Pc
- priklopiš tvojega nuvija in slediš navodilom
- to je to
Citat:
Uporabnik Risto pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
V službi sem dobil nov Garmin Nuvi 2557 LMT. Na netu sem bral, da je v kompletu tudi antena TMC, vendar je v moji škatli ni. Je 100% TMC antena notri ali...?
Zanima me še nekaj, namreč predhodno sem uporabljal Nuvi 2455 in zdi se mi, da sem tam lahko spodnjo vrstico s podatki bolje nastavil. Pri 2455 sem imel nastavljeno hitrost, čas prihoda, nadmorska višina in mislim da še koliko daleč imam še do cilja. Tukaj, pri 2557 pa vsega tega ne morem nastaviti, ali pa sem mogoče nekaj spregledal. Je možno vse te podatke videti naenkrat pri 2557?
Jaz mam 2557 in isto je to mene motilo na začetku da eno piše a drugo je v realnost! Slabo leto mam to navigacijo in sem se dokaj navadil, antene dodatne pa ni samo to kaj je v polnilcu oziroma priključku za v avto!