Nuvi 30

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če bom kaj v Ljubljani bo mrzlo pivo prav pasalo
wink-1.gif

Ej,Tupli vidiš to se pa ne bo nikoli zgodilo da bi od Šenčurja oziroma Garmina dobil kako poslovno darilo.
Nisem te sreče.
Vsakemu od vas z veseljem pomagam in nič ne pričakujem v zameno,dovolj je že kakšen smeško v vašem postu in misel na to da sem vam polepšal druženje z vašim nuvijem.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ali je to normalno, da je treba po vsakem zagonu potrjevat licencne pogoje
confused-1.gif

Logicno bi bilo, da to storim samo enkrat... ob prvem zagonu, potem pa naj ne bi tezil vec... Pri Nüvi 30 pa vedno... tudi po tem, ko sem sel ven, da je nasel satelite...

20111215-xxnyyud39hdrrap3a6jnn4kbx1.png

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
confused-1.gif

Logicno bi bilo, da to storim samo enkrat... ob prvem zagonu, potem pa naj ne bi tezil vec... Pri Nüvi 30 pa vedno... tudi po tem, ko sem sel ven, da je nasel satelite...

Daj v avto pa se nekam navigiraj. Meni je po tem to nehalo prikazovat, prej pa vedno
wink-1.gif

AB1

Zelenc'
17. dec 2010
7
0
1
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
confused-1.gif

Meni je to potrditev licenčnih pogojev nehalo prikazovati brez vožnje, ko sem tapnil na tisti NAVTEQ, ki se ga vidi na tudi na tvojem screenshotu, in sem tam sprejel še tiste licenčne pogoje,

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Samo če se mene vpraša, je tale JCV prikaz (vsaj po slikah sodeč) en velik fail, vsaj kar se resolucije in kvalitete tiče. Komaj so berljivi napisi na tabelah. Malo hecno in izgleda mi, kot da gledam screen shot Garmina iz prve generacije s podporo JCV in ne kot iz zadnje..Če hw ne zadošča kriterijem kvalitetnega prikaza JCV, potem ne vem zakaj sploh tiščijo to funkcijo v firmware.
bonk.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Si kaj drugega pričakoval pri 32 MB ddr in malo cpu - ja ? že enkrat prežvečeno . Dobro da to sploh poganja na linux in malih lastnostih . Cnent - u dela lepo brez POi in tudi JCV se lepo pokaže in odstrani sam brez zatikanja .

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Sem pričakoval ja. Najmanj normalno kvaliteto JCV, glede na to da je to najnovejša generacija Garmin naprav. Kakšno drobovino ima pod pokrovom, pa se res nihče od normalnih uporabnikov ne sprašuje, ko zagleda kockast JCV na displayu. Pač ne zastopim tega. No, saj v bistvu razumem - pač psihološko usmerjena marketinška poteza, da ko uporabnik gleda podprte funkcije, vidi da je JCV podprt in to je vse kar je pomembno!
smile-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Novi modeli garmina 2012 bodo imeli povečan CPU in ram . Sedanje pa ne povem in ne napišem koliko so sedaj .Bodo konkurenčni ostalim gps - om .
grims-1.gif