Nuvi 1300

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na Garminovi strani od UK sem našel da podpira lane assist.

https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=134&pID=30950#specsTab

Bodite pozorni da vam piše v okencu Locale : United Kingdom - English
Ker pod United States - English Je pri Lane assist napisano : no Pod UK pa : yes
A je to možno kako dobit na nuvi-je 1300 kupljene v Sloveniji?
In kje bi se naj ta mapa nahajala z Lane assist?

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Pod "spec" poglej na istem linku, kjer piše "no".

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pod "spec" poglej na istem linku, kjer piše "no".

Sem popravil pod linkom v prejšnjem postu,ker ko si stisnil na link ti je pod locale pisalo United states - English in tam pod spec piše NO pod Uk spec pa ti piše YES.
Tako da moraš pod Locale ročno nastavit na United Kingdom - English in potem stisnit na spec.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Za nuvi 1300 na voljo nove posodobitve:

Updates & Downloads
nuvi 13xx and 14xx series (region file only) software version 3.70

as of March 5, 2010

Change History
Changes made from version 3.60 to 3.70:

* Corrected an issue that could cause the text language selection to revert to American English with older Traffic translations.
* Corrected issues with the fleet management interface.

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Kupil sem Nuvi 1300, ko sem se poigraval z njim, sem pomotoma zbrisal skoraj vse fajle iz notranjega spomina, namesto z SD kartice. Tisti, ki imate to napravo, mi lahko kdo pošlje spet vse te podatke, ki so shranjeni na notranjem spominu, predvsem jezike, tekst in ostalo. Lahko na ZS, da posredujem svoj email. Plačam pivo :)

Tega nisem našel niti na internetu, če ima kdo link s temi podatki, velja tudi zgornja podnudba...

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Citat:
Uporabnik moho pravi:
Kupil sem Nuvi 1300, ko sem se poigraval z njim, sem pomotoma zbrisal skoraj vse fajle iz notranjega spomina, namesto z SD kartice. Tisti, ki imate to napravo, mi lahko kdo pošlje spet vse te podatke, ki so shranjeni na notranjem spominu, predvsem jezike, tekst in ostalo. Lahko na ZS, da posredujem svoj email. Plačam pivo :)

Tega nisem našel niti na internetu, če ima kdo link s temi podatki, velja tudi zgornja podnudba...

Napiši kateri faili so še ti ostali sploh na napravi,da ti pošljem tiste,ki jih nimaš.
Text, jezike in Voice si lahko ponovno preneseš z webupdater-jem.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Za nuvi 1300 na voljo nove posodobitve:

nuvi 13xx and 14xx series (region file only) software version 3.90

as of March 24, 2010

Change History
Changes made from version 3.70 to 3.90:

* Corrected an issue that can improve performance with traffic information.

bougec

Zelenc'
28. mar 2010
6
0
1
Pozdravljeni
Uporabljam garmina 1300 z kartami adriaroute 3.0 in Garmin City Navigator Europe NT 2010 30c IMG in me zanima zakaj mi ta garmin ne kaže nikjer vsaj omejitev hirosti ali pa radarjev,,ali ta garmin tega ne podpira ali moram še kaj naložit.Sem pa obe karti naložil samo na kartico z img fajlom...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Citat:
Uporabnik bougec pravi:
Pozdravljeni
Uporabljam garmina 1300 z kartami adriaroute 3.0 in Garmin City Navigator Europe NT 2010 30c IMG in me zanima zakaj mi ta garmin ne kaže nikjer vsaj omejitev hirosti ali pa radarjev,,ali ta garmin tega ne podpira ali moram še kaj naložit.Sem pa obe karti naložil samo na kartico z img fajlom...

Si si naložil posebej radarje in ostale poi točke?

bougec

Zelenc'
28. mar 2010
6
0
1
@popotnik
ne,nisem še naložil nič drugega razen karte zgoraj omenjene.Kako pa si najlažje naložim radarje in ostale POI točke?

Aha vidim da je zgoraj priročnik,kako vnašati radarje in POi točke,,bom najprej prebral celo temo,in če še mi tedaj nebo kaj jasno bom vprašal..

in ali bi mi tedaj ,če si ti 2 stvari še naložim kazalo omejitev hitrosti in radarje na tem garminu 1300 čeravno nikjer v navodilih ne piše na podpira omejitev hitrosti in radarje

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Omejitve hitrosti kaže tudi AR, ampak omenjeni model tega ne podpira.

V navodilih ki jih dobiš zraven nuvi 1300 je označeno,da podpira in je kljukica tudi da podpira lane assist vendar slednjega zagotovo ne podpira.
Sem pisal na geoset in čakam na njihov odgovor.
Nekaj me zanima,tisti ki imate serijo 13xx in 14xx ki podpira lane assist kje imate shranjeno to mapo in kje imate mapo JCV?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Iz geoset-a javili,da ta model ne podpira prikaz hitrosti in lane assist.
Ko pa sem jim rekel da imajo to označeno kot delujoče v navodilih za uporabo,so pa rekli da nekatere države podpirajo na 1300 te funkcije in da je navodilo samo prevedeno iz angleščine.
Ne vem zakaj ima lahko potem nekaj držav ta privilegij da lahko vse to uporablja na 1300 mi pa ne moremo.

bougec

Zelenc'
28. mar 2010
6
0
1
naložil radarje in nekaj POi točk na garmina..in kje na garminu sedaj to vidim ,če je vse naloženo?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.825
442
83
Včeraj sem dobil nuvi 1350T in me zanima, če ga lahko priklopim na računalnik s katerikoli kablom (od fotoaparata)?