Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Dečki jaz imam doma tudi Nupomanko. Kak naj babi butasti dopovem, da je to kaj žere en sam gnoj. Katere proteine/whatever ji najponudim kot zameno, pa da bo denarnica manj trpela. Kako naj jih jemlje v kakih odmerkih. Pa glejte de se nebo začela od njih redit.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A sploh normalno funkcioniraš pri 700 kcal na dan? Meni bi se malo mešalo.
Citat:
Uporabnik estelle pravi:
Feler, ves kaj je najbolj neumno in bi rabili kak tak logo?? Da se folk k mu to ni vsec spusca v podrobnosti in kritizira. Ce ne poznas, nisi preizkusil, potem ne govori. Jaz lahko govorim z mirno vestjo... Uporabljala, uporabljam in bom uporabljala Nupo, ker mi pomaga. Samo Nupo hrano sem jedla 2 meseca, pa sem se vedno ziva in zdrava. By the way, naredila sem krvno sliko, ki je pokazala odlicno stanje krvi, torej se telo ne protozuje. Med dieto pa kljub 700 kcal na dan nisem bila tecna in se bolj pomembno, nisem bila lacna in ni me dva meseca bolela glava, saj moras spit velik vode.
Nupo ni nekaj kar jes celo zivljenje in samo to, je kot "zdravilo", potem pa seveda tezo vzdrzujes s pravo in zdravo prehrano. Beljakovinski shaki etc. se ne more primerjat z Nupo hrano, saj Nupo vsebuje vse snovi, katere telo potrebuje za normalno delovanje. Najbrz ti ne bi bilo dobro, ce bi cele dneve jedel samo meso npr.
Pa smo ze zasli iz primarnega vprasanja, tako, da o ucinkovinah Nupo prehrane govorite drugjehehe. Tu ni bilo tega vprasanja
Citat:
Uporabnik perofero pravi:
Kapo dol firmi, ki ljudi nateguje za 200€, da zaužijejo samo 700 kcal na dan in se potem čudijo kako so shujšali oz. da stvar "deluje".
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A sploh normalno funkcioniraš pri 700 kcal na dan? Meni bi se malo mešalo.
tebi bi se res, nekomu, katerega glavna skrb je kofetkanje s kolegico, šoping v BTC pa čekiranje fb preko smartphona, pa lahko akr nekaj časa funkcionira na takšni kalorični bazi.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Dečki jaz imam doma tudi Nupomanko. Kak naj babi butasti dopovem, da je to kaj žere en sam gnoj. Katere proteine/whatever ji najponudim kot zameno, pa da bo denarnica manj trpela. Kako naj jih jemlje v kakih odmerkih. Pa glejte de se nebo začela od njih redit.