Email in geslo.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kako se prijavljaš v sistem, z generatorjem ključa ali certifiaktom? če ne, zakaj potem naše banke tolk "komplicirajo".
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kako se prijavljaš v sistem, z generatorjem ključa ali certifiaktom? če ne, zakaj potem naše banke tolk "komplicirajo".
Security Freatures: Your transfer PIN is a four digit number that you enter when performing either a debit transfer, standing order, MoneyBeam or CASH26 transaction.Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Kaj je pa tisto polje "Transfer code" s 4 enoznacnimi polji (pod opisom nakazila)?
Citat:
Lahko pa da šumnikov ne "marajo", kar ne bi bilo prvič.
V FAQ je pod vsakim odgovorom še forma v stilu "če imate še vedno neodgovorjena vprašanja vam bomo dogovorili v najkrajšem možnem času" ... No, meni so odpisali da je zaradi velikega števila novih uporabnikov odzivni čas daljši... in mi tako odgovarjajo že 12 dni.Citat:
ksz... a kdo ve, kje in kako odpres "support ticket" za N26? Na spletni strani je samo FAQ, tudi ce sem logiran, pa dve telefonski. V appu pa mi zdaj pri zadnji desni ikoni tako Support Center kot Still have questions (kjer naj bi bil contact form) odpreta isto - FAQ.
Bojan Dobovšek, Živa Trampuš, Andrej Šircelj, Miha Kordiš, Mirjam Bon Klanjšček, sami "jugoviči"Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
Citat:
Lahko pa da šumnikov ne "marajo", kar ne bi bilo prvič.
ne marajo iæ-ev
kako pa si recimo s svoje (slovenske) spletne nakažeš na N26 račun? preko UPN naloga?Citat:
Uporabnik Jst10 pravi:
Še moja izkušnja v zadnjih treh tednih:
- štiri nakazila s slovenske banke (testiral različne banke) - kot je že zgoraj omenjeno, vsa nakazila sprovedena ob 8.00 (ker sem nakazila delal zvečer dan prej), na računu so bila sredstva v času od 10:12 do 10:45 istega dne
- nakazilo z N26 na slovenski TRR: nakazilo istega dne prejeto na slovenski TRR
- plačilo položnic: telekom, si.mobil in vrtec normalno poknjižili plačilo (referenco sem skupaj z naslovom plačnika napisal v opis nakazila)
- plačila v trgovinah: poleg tega, da si večina z zanimanjem ogleduje prozorno kartico, so vsa plačila normalno sprovedena, obvestilo o plačilu pa na telefon prejmem v roku nekaj sekund.
Splošni vtis: pozitivno presenečen
Citat:
Uporabnik sass pravi:
kako pa si recimo s svoje (slovenske) spletne nakažeš na N26 račun? preko UPN naloga?