Sparkasse je takoj prijela po dveh neuspelih z N26
Upam, da ne bo tole pogosto in je bila bolj izjema.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Procesni ceenter je isti za n26 in kaksno v SI izdani kartici? So procesni centri odvisni od kraja nahajanja kartice ali kraja izdaje kartice?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem jim pisal če lahko v sistemu pogledajo zakaj ni uspelo ob tej in tej uri in so rekli, da nimajo nič zabeleženo. Bom probal danes še parkrat kaj plačati, verjetno je bil samo kak glitch.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
to je fajn, da moraš potem še imeti dve rezervni banki pa na koncu še keš.
Ne vem, če ima prozornost pri urbanomatu kakšno zvezo. Sem tudi prvič filal par dni nazaj na ta način (sicer s Curve, pa je transakcijo zavrniloCitat:
On a side note - danes sem hotel na Urbanomatu napolniti svojo Urbano in mi kartice ob vstavitvi ni zaznalo. Predvidevam, da zato, ker je prozorna in je te Urbanomate delal nekdo, ki na to ni pomislil.
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Ne vem, če ima prozornost pri urbanomatu kakšno zvezo. Sem tudi prvič filal par dni nazaj na ta način (sicer s Curve, pa je transakcijo zavrniloCitat:
On a side note - danes sem hotel na Urbanomatu napolniti svojo Urbano in mi kartice ob vstavitvi ni zaznalo. Predvidevam, da zato, ker je prozorna in je te Urbanomate delal nekdo, ki na to ni pomislil.), pa kot sem videl, se kartico samo delno vtakne v režo. Tako da je pomemben stik s čipom - mogoče je bilo samo zamazano ali slab stik.