Lool, smešno kaj se dogaja.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V edavkih je med racuni izginil prijavljeni N26 racun. Ali to pomeni, da so se premisili... in sedaj N26 ni ptorebno vec prijavljati FURS-u? Ali se jim je samo kaj sfizilo v sistemu in so ti podatki nekako izginili? Je mogoce kaj povezano z vdorom na AJPES pred kratkim (ce je to kakorkoli povezano >> https://slo-tech.com/novice/t693532 )?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Lool, smešno kaj se dogaja.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V edavkih je med racuni izginil prijavljeni N26 racun. Ali to pomeni, da so se premisili... in sedaj N26 ni ptorebno vec prijavljati FURS-u? Ali se jim je samo kaj sfizilo v sistemu in so ti podatki nekako izginili? Je mogoce kaj povezano z vdorom na AJPES pred kratkim (ce je to kakorkoli povezano >> https://slo-tech.com/novice/t693532 )?
Zakonodaja je sicer jasna, tako da tega, da ni treba prijavljati, nekako ne kupim. Verjetno imajo kakšne težave.
No, jaz imam shranjeno digitalno povratnico o prijavi, tako da se ne bom več s tem obremenjeval.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Jaz ga se kar vidim v edavkih. Ampak je se kar v obdelavi (tedne in tedne ...).
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Jaz ga se kar vidim v edavkih. Ampak je se kar v obdelavi (tedne in tedne ...).
Ga vidis med racuni?
Ali samo med oddanimi dokumenti?
Jaz sem ga imel ze med racuni... pa je sedaj izginil ...
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Jest, verjetno so ti ga ukinili, ker si imel premalo denarja gor.
Citat:
Uporabnik SBX pravi:
Jaz imam plačevanje položnic v Sloveniji urejeno preko direktnih bremenitev in ne mislim iti nazaj v kameno dobo.
Od T-2 sem dobil odgovor, da zahtevajo izključno slovensko banko.
Kdo ve kakšni so stroški spreminjanja direktne bremenitve? Jaz sem vse skupaj podedoval še iz časa "trajnikov".
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pred uro in pol sem hotel placati pri mesarju z n26 kartico in mi je napisalo "neuspesna transakcija. Avtorizacija ni mozna".
Se je komu to ze zgodilo? Pin je bil pravi, sredstva so gor.