no to je pa precej boljši odgovor kot tisti od retrota. ampak če kuriš na plin to verjetno niti ni tako pomembno.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ampak zakaj je baker najboljši?
Najboljši bi bil steklen ...
NR je slabše toplotno prevoden, celo precej slabše od jekla, torej je "krmiljenje" kotla manj natančno. Če drugje ne, bi v kapi pričakoval težave zaradi tega - vse bi se dogajalo pri višjih temperaturah, meja med metanolom in etanolom bi bila še bolj zabrisana.
Poleg tega bi se bal niklja, čeprav se gre za destilacijo. Jaz bi kar verjel našim dedom glede bakra.
Iz jute. Čeprav zdej se da dobit tudi iz bombaža.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A obstajajo tudi drugačni?
Bi rad probal tale snopc kak bo.
Pa tisto kar si skuhal iz tega žaganega sadja zavrzi. Da ne boš še ostalega snopca zajebal.
Citat:
Uporabnik Hellreiser pravi:
V glavnem...
Na koncu sem moral s flexom in polirko uštimat, ker vse ostalo ni bilo rezultatov...
Se že kuha dalje, samo sedaj imam slamo spodaj in zadeva funkcionira odlično!
lp