Nujno - ali pozna kdo to vozilo?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
lih A je škart od MB.avta ki bi se bolj kvaril še nisem videl.razni francozi so hec proti temu.sploh ko vidiš cene rezervnih delov.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
a te generacije ni problematičen, sploh classic ki je čista osnova od osnove. Najcenejši mercedes , okej vejretno je še par € 3 vratni cenejši.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
In kaj se vtikujes kaj bo foter kupil! Se spomnis kaj si nekaj objav nazaj pisal glede mnenja zensk pri nakupu avta. Sicer pa baje dalec od mercedes renomeja

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Stari naj samo pogleda, če je prodajalec kolikor toliko podoben tebi.

Če je, naj sabo beži, preden bo nategnjen
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.287
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Stari naj samo pogleda, če je prodajalec kolikor toliko podoben tebi.

Če je, naj sabo beži, preden bo nategnjen
evil.gif

hysterical-1.gif

nekaj podobnega sem imel tudi sam v mislih....
grin1.gif

čemu se sploh obremenjevat z očetom in nakupom, če pa tudi sam (mx) pravi, da če se kupca nategne, si je to že sam zaslužil
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
In kaj se vtikujes kaj bo foter kupil! Se spomnis kaj si nekaj objav nazaj pisal glede mnenja zensk pri nakupu avta. Sicer pa baje dalec od mercedes renomeja

Matera naredla štalo da hoče to zadevo v rdeči barvi. Prvo sta hotela celo novega, pa sem jima malo obrazložil, kak se po hitrem
postopku prišpara tam 12k za teh njenih 10k na leto je še ta predober, ampak če je ženski v penziji to edina želja, cena pa čisto
easy dosegljiva, zakaj pa ne.

Zanimalo me je samo če pozna kdo vozilo v smislu, da je bilo na hrbtu ali podobno, pač karkoli uporabnega, kupil bi ga v vsakem
primeru, neglede nato pa če ima 260k km, ker je avto resnično vrhunsko ohranjen, motor je praktično nov, dva servisa ima za seboj.
Hotel sem le najt kako večjo napako, da bi skušali prodajalca zvit za kakega jurja...

Kak menjan motor bi bil kot naročen, da ga model proda za 5k
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
To ima prevoženih najmanj 400.000 km, nevem kako ste lahko kupili tak avto.

Saj to ti je znano, da ima toliko prevoženih ker sam uv vsakem postu umiraš od smeha ko nekdo omeni da ima malo manj prevoženih od povprečja......

Sam najbolj pametuješ glede tega, potem pa "sam" narediš isto hahaha

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
In? Kako leti gajbica?

Smešno, sicer sej se premakne, prva in druga, v tretji pa je vbistvu samo potovalno pospeševanje, ni ravno neke veselice,
ampak za matero je zmagovalec. (zadevo je tako stari opisal, sam mislim da je žalost od pospeškov)

Stari je poknil gor aro, imajo pa zapisano, da če na pooblaščencu ne rečejo da je unfall-frei in brez napake kot se prodaja,
se ara vrne. Ampak je prodajalec baje bil ultra fer in zadevo sam predlagal danes je šel urejat na poobleščenca, ki ga je starc sam
zbral. (moja ideja)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
To ima prevoženih najmanj 400.000 km, nevem kako ste lahko kupili tak avto.

Pa nema veze prevoženi, gre se zato da je motor tipi topi, da je resnično brez praske, da je notri kot nov in je to to.

7k je bla končna cena, totalna zmagovalka, bilokaj crkne več koj 1k nebo popravila. Pa letno garancijo na več ali manj vse
je vzel, tako da škoda da nima res 400k km, ker pol bi ga pa za 5k peljali na štajersko. Jebeš kilometre, glavno da je vrhunsko
ohranjen, drug motor z montažo nas stane mogoče 1,5k. Potem ko ga v kandelaber zapeljem in skušam kasko potegnit in ne rata.
(z 180k km se prodajajo za 7k, tako da v vsakem primeru je cena dobra, pa tudi če jih ima 200k več)