Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
A ima tus blokado dolocene storitve, ce se preseze zakupljena kolicina? Recimo ce imam zakupljeno 100mb, da bi mi blokiralo internet, ko enkrat presezem to?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ne, to še ni na voljo, si pa lahko aktiviraš SMS limit na določen znesek (dodatna poraba)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Bo tudi ok, kako pa?
smile-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Ubistvu sem imel BigBob, brez opcije, a sem vedno pokuril nekaj mega prenosa, zato sem to opcijo hotel vklopiti. Nekaj časa sem se celo matral brez prenosa, a na smartphonu to ne gre
smile-1.gif
No, pa sem se odločal, ali vklopim prenos ali ne, pa sem potem raje šel na TM, zaradi signala. Seveda, ne zaradi TM omrežja, ampak zaradi Mobitelovega. Namreč, ko sem imel bob, mi je že v sobi slabše lovilo in mi marsikdaj prekinilo. Super pa je lovilo Mobitel. Potem pa sem dostikrat dol na dolenjskem, kjer pa Simobil ni imel signala - oz, si moral iti ven pred hišo. No, in ker Mobitel ne ponuja nobenega pametnega paketa, sem se odločil za TM. Se pa zavedam, da na Mobitel omrežju ni prenosa podatkov, ampak po večini itak lovi TM signal, tam, kjer bi rabil prenos.

Kar pa se tiče SMSov, MMSov in klicev, pa je imel BigBob čisto dovolj...

No odločitev je vsekakor tvoja, za 3€ mesečno več (Paket 2014 na Mobitelu) bi se izognil vsemu jajcanju s tem na katerem omrežju si, boš čez čas povedal kako je, če moraš "stalno" preverjati oz. menjati omrežje.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa je to tudi za free2go paket, ker jaz ne najdem (ali pa sem slep?)

Na prepaidu to ne dela, ni smiselno ker sproti upravljaš s svojim kešom in ko porabiš je to to, medtem ko na postpaidu te omejitve ni in se računi pošiljajo za nazaj (ravno zaradi tega je ta storitev, da te obvesti glede presežka)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Vseeno bi bilo fajn to imet tudi na free2go, da ne rabim vedno preverjat stanja
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
2 leti pa pol sem na Tušu, pa če sem slučajno v kaki vukojebini in nimam signala, probam dat na Mobitel, ampak nikoli, ampak čist nikoli tudi mobitel tam nima signala.
hysterical-1.gif

Toliko o tem trpljenju Tusovcev in stalnem gostovanju v roamingu.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
No odločitev je vsekakor tvoja, za 3€ mesečno več (Paket 2014 na Mobitelu) bi se izognil vsemu jajcanju s tem na katerem omrežju si, boš čez čas povedal kako je, če moraš "stalno" preverjati oz. menjati omrežje.

Res je, vendar, je vseeno 3€
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Jaz sem zelo terenski zaradi poklica, predvsem v prlekiji. S simobilom, s katerim sem se nategnil zadnjih 12 mesecev, sem imel konkretne probleme z dosegljivostjo in nedelovanjem oklicanja v 3G signalu. Sedaj sem 3 tedne na tušmobilovem paketu najbližji, pa hvaka bogu deluje vse brez problema. Imam avtomatsko izbiro omrežja, pa izklopljen prenos v gostovanju, in zaenkrat od 550minut skupno porabljenih klicel, nimam še nič dodatne porabe. Torej mobitelovega omrežja sploh ne rabim. Ampak ker sem rad vedno dosegljiv, je to zame celo prednost, pred jebenim simobilom.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:

Res je, vendar, je vseeno 3€
smile-1.gif

Nisi poročen z operaterjem, če je v danem trenutku to boljša opcija za tebe, vsekakor izbereš to, če se čez čas iskaže, da je kaj drugega bolje, lepše pri drugem operaterju, greš seveda tja in potem spet nazaj, če bo še boljše
wink-1.gif
.

Za še boljše ugodnosti je bolje biti ne vezan
smile-1.gif
.

Lp.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
2 leti pa pol sem na Tušu, pa če sem slučajno v kaki vukojebini in nimam signala, probam dat na Mobitel, ampak nikoli, ampak čist nikoli tudi mobitel tam nima signala.
hysterical-1.gif

Toliko o tem trpljenju Tusovcev in stalnem gostovanju v roamingu.

Meni se tudi še tu pa tam zgodi da včasih zmanjka signala in prešalta na mobitelov signal, ampak tudi ta signal ni tko zlo dober, da bi ga lahko hvalil. jaz pa v tistih krajih kjer se gibljem in uporabljam tudi prenos podatkov pa nisem imel nikoli težav
smile-1.gif
Nisem pa tudi nikoli trpel če mi je klic prekinilo oz. za kako sekundo ni bilo signala.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
@Dekster: Točno tako. Takaj bi bil na enem operaterju, če lahko menjam
smile-1.gif
Ko bo nekdo drug predstavil boljši paket, takrat se začena razmišljati o menjavi. Je pa vsekakor zoprno, če si še vezan :p

@dinos77: No, bomo videli kako bo. Saj če kdaj pa kdaj prekine, ni panike.

trbowc

Pripravnik
15. jun 2008
136
1
18
Citat:
Ja, to so mi tudi v poslovalnici rekli, da priporočajo. Pa so mi dali neko številko (ne številke, ima še lojtre pa zvezdice notri) da pokličem.

Kako pa zgleda ta številka?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
ene par jih je ja...

Za info...AC med LJ in MB je relativno slaba pokrita iz strani tuša. Vsaj 2x omrežje prekine, tudi kvaliteta pogovora je na določenih delih slaba. Danes pa sem namerno preklopil na mobitel in pogovor je ves čas bil brez problema. Razlika v kvaliteti je očitna.

Ampak me to toliko ne moti, malo dnara, malo muzike, se razume
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.