Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Tole pa zanimivo, bo treba ob priliki res sprobat, če je samo EDGE na Ljubečni. Drugje po CE vleče okoli 5 Mb
omogočen prenos podatkov? Za opis, zemljevidi ter mobilni trg je potreben internet. Drugače mi na ZS pošlji podatke (telefon, Android,...) da popravik morebiten bug.Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sem zamenjal Lokator s tem Si info, pa mi še vedno ne napiše opisa bazne, pa zemljevida, pri mobilni trg pa tudi ni podatkov. Pa se bo denimo verjetno kmalu rihtala bazna na Ostrožnem v Celju, ki je na netu označeva v skupni gradnji.
Koga jebe UMTS 900, LTE 800 je/bo zakonCitat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če to pomeni, da bo po celi državi UMTS 900, sem takoj za. Kot si že enkrat pisal - tisti s osnovnimi GSM-i lahko roaming uporabljajo.
Komercialni dogovori pa ne smejo imeti cene škarij.Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Nič mu po defaultu ne pripada. Pripada mu po komercialnih dogovorih. Skratka najbolj cenovno občutljive uporabnike bo moral spravit na najdražje omrežje.
Besedi načrtovanje in Tušmobil, pa že nekaj let itak ne gresta skupaj. Izguba ni bila namerna, ker so prodajali meglo, da to njim pripada. Bil je torej samomor iz zasede.
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
omogočen prenos podatkov? Za opis, zemljevidi ter mobilni trg je potreben internet. Drugače mi na ZS pošlji podatke (telefon, Android,...) da popravik morebiten bug.Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sem zamenjal Lokator s tem Si info, pa mi še vedno ne napiše opisa bazne, pa zemljevida, pri mobilni trg pa tudi ni podatkov. Pa se bo denimo verjetno kmalu rihtala bazna na Ostrožnem v Celju, ki je na netu označeva v skupni gradnji.
Drugače ta mesec posodabljajo bazne postaje na Dolenjskem: iz GSM 900 na GSM 900/1800 ter UMTS bazne na HSPA+. Novo mesto so pošlihtali. Se pa poraja vprašanje, če so ob tej nadgradnji vključili tudi LTE ...