nekaj ne štima pri tem, ali je-ni 200 GB ?Zadnjič sem kupil v akciji Net2Go 100 GB, pa sem videl, da mi piše, da imam 200 GB podatkov (tako v TM portalu kot preko USSD kode). A je to na "random" ali imajo vsi paketi vključeno?
nekaj ne štima pri tem, ali je-ni 200 GB ?Zadnjič sem kupil v akciji Net2Go 100 GB, pa sem videl, da mi piše, da imam 200 GB podatkov (tako v TM portalu kot preko USSD kode). A je to na "random" ali imajo vsi paketi vključeno?
BOB 4c za take potrebe.Ma če nekdo malo uporablja GSM, je Hofer brez paketa, nedefinirano TOP. je oče plačeval na A1 19,90 eur , uporablja skoraj nič, potem sem rekel preveč in se z njimi domenil, da gre na paket za 15,99 eur, na koncu mi pa pribijejo, da je menjava paketa še 20 eur... ??? Sem rekel pustite, kot je, kupil Hot kartico 2 eur , 5 eur dobroimetja, prestavil nosino staro številko 041 k njim, za kar so šenkali še 19,90 eur.....
Pravljica sedaj pa porabi po 2 eur mesečno, samo moram enkrat na 3 mesece napolniti za vsaj 5 eur sicer ne more več klicati, kar imam kar v koledarju označeno. Tako, da top možnost za upokojence, ki malo rabijo.
Ja EON Light preko TK optike, pa doplačilo za 2. sprejemnik.Kaj je najcenejša varianta pri Telemachu: potrebuje se samo 2 x TV osnovna shema, je pa edini kabel Telekom optika?
V Zagorju bi ti skorajda moral delati še slovenski signal. Ali si morda obrnjen na jug? Možno, da ima naš operater pogodbo z drugimi operaterji, zato je omrežje, ki ga želiš izbrati na seznamu prepovedanih.Jaz pa imam tole težavo na vikendu na Hrvaškem v Zagorju gostujem v omrežju A1-HR - Telemach pa mi ne gre se povezat z tem omrežjem že 2 vikenda vsa deuga omrežja pa delujejo normalno kod so TELE2 - Hr Hrvaski Telekom ali mogoče imajo težavo pri Telemachu ali pa pri A1-HR?
Sem vprašal na Telemach pa so mi napisal tole upam da bo kmalu navoljo signal A1-HRV Zagorju bi ti skorajda moral delati še slovenski signal. Ali si morda obrnjen na jug? Možno, da ima naš operater pogodbo z drugimi operaterji, zato je omrežje, ki ga želiš izbrati na seznamu prepovedanih.
pa je kak boljsi operater optem ali pac se jestem za sprijaznit?A1 je lakom lačen. Prenos podatkov je katastrofa zaradi zabitosti omrežja. Kar se tega tiče telemach absolutni zmagovalec. Pol pa še ponudijo paket ultra, da bo folk v mestih šaltal iz optike na mobilno omrežje in bo še slabše zarad 5€ na mesec Promocijska darila. Bolanija
Tudi jaz sem to težavo videl zjutraj da so vsi podatki izginili iz Naročnikovega portala Moj TelemachNa moj.telemach strani imajo težave, ker so vsi uporabniški podatki in računi izginili.