Res je jaz poleti povežem telefon in prenosnik in ustvarim osebno dostopno točko in z mojimi mobilnimi podatki potegnem kak filem cakam pa okrog 2-3 ure imam pa tudi internet preko zunanjega kroženika prejšnji ponudnik Ario sedaj prevzel Telemach hitrost internet pa imam preko krožnika zunaj 10 Mbps DOWNLOAND UPLOAD 1 MbpsTa hitrost je zelo slaba.
Zaradi tega sem jaz ze pred leti zapustil njihovo mobilno omrezje.Ta hitrost je zelo slaba.
Nauči se vstavljati ločila.Res je jaz poleti povežem telefon in prenosnik in ustvarim osebno dostopno točko in z mojimi mobilnimi podatki potegnem kak filem cakam pa okrog 2-3 ure imam pa tudi internet preko zunanjega kroženika prejšnji ponudnik Ario sedaj prevzel Telemach hitrost internet pa imam preko krožnika zunaj 10 Mbps DOWNLOAND UPLOAD 1 Mbps
S polno hitrostjo le do 200GB. Nekaj časa so imeli dejansko unlimited, če si vzel še TV opcijo, pa so jo potem ukinili, ko je folk začel tudi to izkoriščat. Resnično neomejeni paketi so zelo redki in prej kot slej pridejo neke dodatne omejitve, ali pa cena ni več tako zelo nizka, ampak sej je logično. Drugače so imeli unlimited pakete že v času 2G, pa so že takrat ukinjali/dodatno omejevali.A1 je imel že dolgo 4G domači net.
Zato, ker so fiksni paketi predragi. Samo internet 26+ €... Pri Telemachu ti pa še TV vsilijo in je 43 €. Hitrost je pa seveda nižja od 5G.Problem je nevzdržno stanje, da so prodajniki vseh operaterjev začeli prodajati "neomejen" prenos podatkov v dokaj poceni paketih.
Folk je pa v tem videl luknjo, da mu ni treba imet fiksnega dostopa do interneta ter se je začel šmuglati na to.
Si doplačal 5€ pa je bila polna hitrost neomejeno.S polno hitrostjo le do 200GB. Nekaj časa so imeli dejansko unlimited, če si vzel še TV opcijo, pa so jo potem ukinili, ko je folk začel tudi to izkoriščat. Resnično neomejeni paketi so zelo redki in prej kot slej pridejo neke dodatne omejitve, ali pa cena ni več tako zelo nizka, ampak sej je logično. Drugače so imeli unlimited pakete že v času 2G, pa so že takrat ukinjali/dodatno omejevali.
Po neki cajta mi je uspelo probat in ja ta finta dela za 5g in volteNe vem si probal tvojo Simko dati v en podprti telefon vklopiti in potem dati nazaj v pocota.
Vsaj volte je šel tako vklopiti!!
Pa na free2go?a ti kekci bojo kdaj aktiviral 5G na ajfonih?
To je odvisno na Appla.. A ko drugo Telemach ni uradni prodajalec iPhona.. tko da bo težko pršlo do aktivacije 5G itn..a ti kekci bojo kdaj aktiviral 5G na ajfonih?
tako velika firma kot je United Group in ne more poskrbet za tako essential zadevo... Nebi reku za en random vaski operater...To je odvisno na Appla.. A ko drugo Telemach ni uradni prodajalec iPhona.. tko da bo težko pršlo do aktivacije 5G itn..