Lahko si imel kaksno akcijo, da je bilo zastonj ob sklenitvi … pa noben ni povedal, da bi moral odjavit pravocasno… Koliko casa pa si pri Telemachu? Si mogoce tri mesece, 6 mesecev ali 12 mesecev?
ja ne bo druge..ne vem sploh kdaj so mi uturili to razširjeno shemo
Samo meni so podrazili dodatni tv iz 3 na 4 eure?
Razen vowifi ker ga nimajo.Kupi Samsung a.
Vse dela, še 5g po okoliških državah.
Te, ki kupiš zdaj s popustom so veljavne do 28.07.2025Mogoče je že bilo kje odgovorjeno a ne najdem: če kupim zadnjega novembra tako vrednostnico s popustom, do katerega datuma jo moram porabit, oziroma do kdaj moram dobroimetje naložit na tel. številko?
Hvala
Pridi v mojo četrt, pa boš videl da je za zjokat.5G in iPhone je samo odločitev Apple-a. Nastavitve za vse slovenske operaterje so več ali manj javne na GSMA.
Skratka samo reket s strani Apple-a ki želi operaterje navezat nase z obvezami po nakupih ne samo iPhone-ov, temveč morajo kupovat/prodajat potem tudi iPade, pa Macbooke in celo iMace in drugo kramo. A1 in Telekom to potem preprodajata in dajata na trg preko tretjih ...
Tako, da ja, go for Samsung.
Je pa res, da 5G ni kaka neka dodana vrednost trenutno. Samo pije baterijo. 4G/LTE je še vedno dovolj prehoden za 99% populacije.
Kje pa uradno piše kaj o tem? Da se ne osmešim v trafiki...V novembru vrednostnica free 2go za 5 evrov minus 50% off.Samo 2.50 evra.
Trafike 3dva