Wow, kar direktorju...Sam sem imel velike težave s Telemachom, ko sem odšel k Telekomu. Ko sem poslal pritožbo na generalnega direktorja Telemacha, pa so se stvari rešile v nekaj dneh.
Wow, kar direktorju...Sam sem imel velike težave s Telemachom, ko sem odšel k Telekomu. Ko sem poslal pritožbo na generalnega direktorja Telemacha, pa so se stvari rešile v nekaj dneh.
Ravno tega se ne dela. Vedno se uporablja strežnike ponudnika e-pošte z ustrezno avtentikacijo (ne pa nek random SMTP, ki ti morda celo pusti poslat pošto brez user/pass v istem omrežju), zato tudi ne bi smel bit noben problem z uporabo ne glede na mobilnega oziroma internega providerja. Razen če ti internet provider karkoli blokira.Morda bi poskusil z outgoing serverjem tvojega mobilnega operaterja? Nimam pojma ,ideja samo
Zdej maila nisem probal pošiljat, ker nimam accounta, ampak zdeva bi morala it skozi, razen če ti drug ponudnik blokira port 25 na druge strežnike. Oziroma če ne gre, bi moral tudi videt kje se zatakne. Običajno se sicer uporablja preko TLS/SSL na drugem portu, ki običajno druge niso blokirani, ampak spet na pamet težko pametovat brez konkretnih infromacij....Trying 213.143.67.113...
Connected to smtp.evj.si.
Escape character is '^]'.
220 pop3.evj.si ESMTP Postfix (Debian/GNU)
Po kakšnih šestih e-mailih z opisi problemov in ko so me vsakič usmerjali k drugi osebi, mi pač ni ostalo drugega, kot dopis človeku, ki je zadeve hitro uredil. Po mojem mnenju se mu ni niti sanjalo, kako zapleten sistem reševanja problemov imajo. In je rešil - hitro in učinkovito.Wow, kar direktorju...
Ne razumem kaj je narobe, s tem, da lahko tudi kličeš. Pa tudi tarifa ni ravno skrivnosti. Jaz sem zraven NET2GO kartice dobil navodila, kjer lepo piše:Sem testiral Telemach v predplacniskem sistemu net2go pa lahko recem da so iber cirkusanti .
Dobis oz kupis kartico katera naj bi bila data kartica pa vseeno lahko opravljas klice normalno. po kateri ceni samo operater ve.
Ko povprasas na 070 ti oseba blekne da kartica ni namenjena klicom...
Vtaknes kartico v modem, jasno komuniciras samo via sms.z komandami; posljes polni x na cifro y in dobis povratni sms da polnenje ni mozno ker je stevilka narocniska...
preverjanje stanja ni mozno preko sms...
skratka polom moje mneje.
Bi pa rad prebral uporabnika z taistim paketom in hendla zadevo da je zadovoljen.
Ampak na koncu sem za low data zadeve ala alarm ponucal kar avstrijski in slovenski HoT (avstrijski ima veljavnost 1 leto, slovenskega se pa da z workaroundom napolnit tudi za 1€ i s tem podaljšat veljavnost). Za primarno številko imam pa naročnino pri Telemachu, kjer nimam nekih težav.Paket NET2GO vsebuje kartico SIM, ki omogoča paketni prenos podatkov v Telemachovem mobilnem omrežju in storitve predplačniških mobilnih komunikacij (klici, sporočila SMS) po ceniku predplačniške tarife FREE2GO++.
Vse stima z navodili, ampak firma blefira z dvema predplacniskima paketoma in navodili ki so v reznici prilagojeni free2go paketu in razmerju z narocnisko stevilko. Bi prodajali simko pa najjo uporabnik koristi po svoji preferenci in izbere sebi primerno opcijo. Enako naj postimajo opcije polnitve, pregleda porabe in polnitve uporabniku neta brez kot pravis workaraunda.Ne razumem kaj je narobe, s tem, da lahko tudi kličeš. Pa tudi tarifa ni ravno skrivnosti. Jaz sem zraven NET2GO kartice dobil navodila, kjer lepo piše:
Ampak na koncu sem za low data zadeve ala alarm ponucal kar avstrijski in slovenski HoT (avstrijski ima veljavnost 1 leto, slovenskega se pa da z workaroundom napolnit tudi za 1€ i s tem podaljšat veljavnost). Za primarno številko imam pa naročnino pri Telemachu, kjer nimam nekih težav.
A dvomiš, pa to bo najboljše, najhitrejše onrežje v Sloveniji.O hitrostih pa nič
Kateri telefon uporabljaš? Kolikor sem gledal zaenkrat podpirajo 5G samo Huawei telefoni..