Sam ta speedtest za mobilno pa leti , to je najbrž 4G+ ? al je testno 5G ?
Kolk maš pa linijo?
To sem tudi jaz opazil na Telemach kabelski. Upload hitrost so na začetku merjenja res hudo hitre in nato padejo na upload hitrost paketa. Prej je bilo obratno. Upload je pridobival na hitrosti.Upload na začetku nabije na 150 Mbps
KSZ07.04.2021 14.04
Napovedana dela
Uporabnike obveščamo, da bo z dne 7.4.2021 na 8.4.2021, med 22:00 in 04:30 uro potekala nadgradnja na sistemih, zato bo prišlo do kratkotrajnega izpada vseh mobilnih storitev. Zahvaljujemo se za razumevanje. Telemach
ja potem bi lahko to malo napisali kje pod pogoji ali okvirji delovanja...Ne drzi
Tole je problem, ker ni možno vključiti avtomatičnega podaljševanja paketa. Predvsem takrat, ko kartico vtakneš v LTE router, potem pa pozabiš na konec meseca.
Sam sem imel velike težave s Telemachom, ko sem odšel k Telekomu. Ko sem poslal pritožbo na generalnega direktorja Telemacha, pa so se stvari rešile v nekaj dneh.Problem, ki ga imam.
Internet imam pri Telemachu. Gsm pa pri drugem operaterju.
Dobim mail na telemach xxxx.yyyyy@slo-kabel.si. Ko hočem odgovorit na mail prek GSM telefona
mi Telemach ne pošlje naprej maila. Po njihovem nasvetu sem spreminjal porte za smtp server in za pop3
ampak maila prek GSM ne morem poslati.
Kmalu sem ugotovil, da vsi tehniki sploh ne vedo, da pri nih obstaja tudi xxx.yyy@slo-kabel.si, ker so mi vsi po
vrsti zatrjevali, da takih mailov ni pri njih.
Ker sem bil tečen, so potem nekako spacali skupaj, da res ne morem prek telefona direktno odgovorit na mail in
da naj grem pač na internet vmesik webmail.evj.si. Se pravi kupili od evj kabel, maile od evj, ki so ostali isti
pa niso poštimali, da bi lahko na slo-kabel.si pošiljal tudi od drugega GSM provajderja in ne samo če imaš GSM
telefon pri Telemachu.
Ko jim hočeš to dopovedat, pa vsi pametni na Telemachu, da kar glava peče.
So res eni šalabajzerji v nulo.