Gre se za to da sem na TM že od kar je bil TUŠ, nisem bil vezan, potem sem v juliju se odločil zamenjat telefon in se vezal. Reden in vzoren plačnik. Začetkom avgusta sem sel na dopust in dobim sms da je narocnisko razmerje preklicano, naslednji dan ponovno vzpostavljeno. Začetkom septembra smo se odlucili da vzamemo še fiksne storitve in prenesemo še 2 številki na TM. Sve lepo in prav do predvčerajšnjim ko so poklicali iz TM in zagrozili da obstaja dolg v visini okoli 200e in da če ne plačam bojo vse izklopili. Grem v enoto da preverim in model pravi da je že izkopljeno, meni vse deluje, normalno. Potem se hotel ugotoviti zakaj je prišlo do dolga, pa mi je rekel da je vezava prekinjena, naslednji dan ponovno narejena. Ko pa sem hotel ugotoviti kdo je to naredil, pri kom, za Kaj, na kakšen nacin? Ni vedel. Klical na klicni center vendar ista zadeva, enostavno je preklicano narocnisko razmerje in penale je potrebno plačati. Šele včeraj dobim račun oz 16.10 kateri je izdan 30.9., 15 dnevni rok je mimo za reklamacijo racuna. Imam obcutek da je načrtno narejeno. Mogoče se motim. Potem sem pisal na reklamacije da želim da temu pridem do dna, če ne bo volje z strani TM kot do sedaj in če bojo vztrajali kot dosedaj, da pač moram placat ceprav nevem zakaj, bom prisiljen uparibiti druge poti. Kot ze napisano, Prosim samo da se nekdo na TM loti in podrobno razišče zadevo, teh penalov ne mislim plačat. Hvala