Ce pise, da je samo za P30 in P30 Pro, je verjetno to krivo, da ne mores aktivirat...
Meni na OnePlus 6 vrne:No pa bi lahko kaj drugega vrnilo.
Recimo vaš telefon ni podprt ali kaj podobnega.
Čudno, da dobiš napako za ključno besedo.Vas mobilni telefon ne podpira volte nastavitev. Info in pomoc na +38670700700 ter info@telemach.si. Vas Telemach
Hej. A kdo ve ali tale PDF vpogled v zadnje račune samo začasno ne dela ali že dalj časa?
Hej. A kdo ve ali tale PDF vpogled v zadnje račune samo začasno ne dela ali že dalj časa?
Ne bo držalo, vsaj ne za naslednji primer: trenutno je še vezava na telefonski številki in nakupu telefona do februarja naslednje leto. Vzame se nova/dodatna tel. številka in telefon, februarja pa se ukine sedanje razmerje in prenese številka na novo razmerje. Ne gre.In ja, prenosi znotraj so seveda mozni.
Ali je možno, da vzame novo naročniško razmerje, dobi 6mesecev brezplačno naročnino po 6 mesecih ga jaz vzamem k sebi
Danes sem bil v Telemachovi poslovalnici. Mi je rekla, da to ni mogoče. Torej prenosi niso možni.Mozno je tako kot si napisal, vendar se bo potem komaj po 6 mesecih vsem znizala na narocnino kot jo imajo stirje clani. Do takrat se tretirate kot trije.