Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Telefop... 812 eur za 32gb v prosti prodaji/680 eur z naročnino?!
bonk.gif

545€ brez davka, 663€ z davkom. Teh 150€ pa se zgubi pri EU in ogromno prevoznikih preko katerih gre iPhone. Apple ima na koncu verjetno enako zaslužka z prodanim telefonom v EU in ZDA.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Nisem pripadnik apple fanatikov in v končni fazi mi je vseeno kdo jih prodaja in kako,.. mi gre pa blazno na živce da je tukaj gor nekaj fanatikov, ki nadvse obožujejo Tuš,..

b

Takih je nekaj tudi na tvoji strani ... Pa pusti ljudem veselje, saj ti ne odžirajo kruha.

Citat:
čeprav vemo da je realnost drugačna,..lep primer je odisejada uporabnika, ki ima težave v MBju,..
od časa do časa ima vsak operater kakšno težavo, vendar nekateri jo želijo prikriti, drugi pač ne,..

Hitro si pozabil na težave v vašem omrežju pred časom. Uradno nihče ni priznal težav, rešitev pa je bila "preklopite na 2G" kljub vsemu denarju, strokovnemu kadru, ..., ki vam je na voljo. Seveda so se izvajale "nadgradnje omrežja" ... Ja vsi operateji imajo zelo podobne probleme, samo eni hitro pozabijo preteklost in lastne probleme. Imaš prav, dovolj offtopica, da me ne bo XXXL spet v sosednjo temo pošiljal ...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Tistemu ki nisem odgovoril za bon naj ponovno piše na privat.
Sem po pomoti zbrisal sporočilo.
Ajd tipke na telefonu
bonk.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Tuš je iPhone imel v Sloveniji še preden ga je imel Simobil (če se ne motim je bil 3GS prvi model pri Tušmobilu http://www.blog.uporabnastran.si/2010/02/25/apple-iphone-3gs-pri-ponudniku-tusmobil-za-299e/ ), ampak vsi vemo, da ne gre za prodajo potrjeno s strani Appla. Seveda pa, ker smo v EU, je možno zaradi prostega pretoka blaga, telefone kupiti drugje in jih prodati pri nas. Vse legalno in tukaj ni možno ničemur oporekati.

p.s. Lahko pa poskusiš iPhone kupljen pri Tušu nesti na uradni Applov servis v Sloveniji.
smile-1.gif
)

Imel je in ima od prvega do ta zadnjega modela
smile-1.gif
.

Modeli kupljeni pri Tušmobil-u lahko odneseš na katerikoli uradni servis brez problema, ves čas so tovarniško odklenjeni in nisi z ničemer pogojen, tipa moraš biti tri meseca pri nas in te po tem odklenemo telefon in podobne fore kot to znajo imeti drugi operaterji pri nas
grims-1.gif

Vse legalno in z odobritvijo, ker je Apple že dosti prej ugotovil, da je Slovenija v EU in ne neka provinca v Aziji ter da je Tušmobil v klubu, ki ga je med prvimi na svetu prodajal, poleg operaterjev v Angliji, Franciji, Nemčiji
grin1.gif

Tako, da Iphone ima pri Tušmobilu že kar stalni naslov, že od nekdaj
grims-1.gif

Lp.

A sem res edini, ki tole razume izključno kot sarkazem?
crazy1.gif

OnTopic:
očitno imate kar nekaj gužve... v ponedeljek sem poslal eno vprašanje, pa še vedno čakam odgovor
tongue-1.gif

lp
Peter

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Telefop... 812 eur za 32gb v prosti prodaji/680 eur z naročnino?!
bonk.gif

545€ brez davka, 663€ z davkom. Teh 150€ pa se zgubi pri EU in ogromno prevoznikih preko katerih gre iPhone. Apple ima na koncu verjetno enako zaslužka z prodanim telefonom v EU in ZDA.

Se strinajm.
467716-post_slo.gif

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
784
37
28
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
OnTopic:
očitno imate kar nekaj gužve... v ponedeljek sem poslal eno vprašanje, pa še vedno čakam odgovor
tongue-1.gif

lp
Peter
Jaz se že tudi čakal na odgovor več kot en teden po mailu

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
In kdaj bi naj bili iPhoni na razpolago pri Mobitelu?

V petek 13.12.2013
EU bo takrat predstavila stresne teste bank in tako bodo mediji lahko poročali, da smo ljudje pretreseni zaradi čakanje na iPhone in ne zaradi stanja bank
hysterical-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
ves čas so tovarniško odklenjeni
Če ne veš, o čem govoriš, bodi raje tiho...

smile-1.gif
Imam občutek, da si preveč OHOL, če veš kaj to pomeni.

Sicer pa Iphone kupljen pri Tušmobilu je uporaben še v kakšni drugi državi z drugo SIM za razliko kupljenega pri Simobil-u, za Mobitel še ni podatka ali bo takoj odprt.

Zato, tisti napis Iphone Guru zamenjaj za OHOL, ti bo lepše pristojil.

P.S.
Iphone kupljen pri Tušmobil-u ima pokrito garancijo po celotni EU in je uporaben z drugo SIM še isti dan.

Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
in zakaj ga je vseskozi prodajal pod pultom če je bil tako uradno pri njih,..
se bom kar umaknil iz te teme ker čutim da bodo bučke za kosilo,..
b

Razloži, kaj pomeni prodaja pod pultom
sprasujem se.gif
in v čem je razlika? In kakšno korist več ima uporabnik, če Iphone kupi pri vas?

Ali bo Iphone kupljen danes pri Simobil-u in bo možno ta Iphone naslednji dan uporabiti s SIM drugega operterja
sprasujem se.gif

Kolikor vidim ste prejeli zalogo Iphonov 5C v istem terminu
wink-1.gif
.

P.S.
Borovnica povprašaj Huawei, če so že kakšen € prejeli iz strani Simobila za opremo in izobraževanje.
Nekdo drug pa še ZTE in Eriksson
wink-1.gif
.Tako, da ne razlagaj kakšne stroške imate že sedaj z LTE ipd.

Mobitelovci, uporabniki mislim, da potrebujejo ta podatek tudi od vas
smile-1.gif
.

Lp.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.553
927
113
Rečeno je bilo, da bo dovolj zaloge, ampak sem prepričan, da bo že prvi dan vse šlo. Naj bi ga imel pa na začetku samo v Telekomovih centrih, ne pa tudi posredniki (ti naj bi ga dobil mal kasneje).

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Sam s to kao free LTE opremo si pa že malo tečen in zgleda da se namerno delaš neumnega. Tudi če je podatek resničen, uporabnik ima drugo, boljšo, hitrejšo, bla bla storitev in ti praviš, da ponudnik ni upravičen računati za to, ker uporabnik uporablja določen kos "free" opreme? A če TUŠ dobi 10% skonta na UMTS bazne, uporabniki tistih baznih pol dobijo 10% popusta na računu?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
smile-1.gif
Imam občutek, da si preveč OHOL, če veš kaj to pomeni.

Sicer pa Iphone kupljen pri Tušmobilu je uporaben še v kakšni drugi državi z drugo SIM za razliko kupljenega pri Simobil-u, za Mobitel še ni podatka ali bo takoj odprt.

Zato, tisti napis Iphone Guru zamenjaj za OHOL, ti bo lepše pristojil.

Tule si močno brcnil v temo, bil obozorjen na svoje nebuloze, za povrh pa še nekoga, ki o stvari ve precej več od tebe, označil za oholega. S tem si ne delaš ravno usluge, veš.

Chill down
nahrung002.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zaloge naj bi bilo več kot dovolj. Je tu kdo gor od Mobitela, imam samo eno vprašanje.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Apple ima jasno cenovno politiko. Cene so določene tako za USA trg, kot za EU trg. In mimo tega NE MOREŠ, razen če se odpraviš na izlet v NY in si ga kupiš tam. Kot Janez Novak. In tudi pametnjakoviča, ki bi rad izzigral sistem dokaj hitro umiri.
V bistvu je to edino prav.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Zaloge naj bi bilo več kot dovolj. Je tu kdo gor od Mobitela, imam samo eno vprašanje.

Tudi jaz imam tako informacijo. Vse kombinaciije barv in pomnilnika.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
brez skrbi telekom slovenije ima dovolj telefonov v SLO
cool-1.gif
Tisti ko ga bojo hoteli imet ga bojo dobili

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.