Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Pa sej nismo več v cajtih, ko so telefone razgrabili k zastonj kruh. Folk nima več tolk dnarja, da bo pa zdej kar letel po telefon za 500e, je veliko drugih pomembnejših stvari ...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Misliš da nimajo o majo majo ko gre za Iphon..
grims-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Včeraj sem malo v Krškem testiral LTE na mojem HTC One in omežje dela super. Hitrost na HSDPA je Speedtest pokazal okoli 7 Mbps, na LTE je šlo takoj na 22 Mbps, tudi ping je občutno nižji in se zelo pozna pri brskanju po telefonu. LTE 100 pa nisem testiral, mi je 20 vrh glave.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
A je mogoče tu kdo iz Telekoma, da mi da par informacij, glede pristopa k Telekomu in kateri najbolj ugoden paket izbrati, imel bi pa, če je možno internet, tv in mobilno telefonijo,,,,, hvala

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Mene pa zanima kaki je najboljis postopek uredoit vse skupaj da mi odpadejo stroski prenosa stevilke? MOrem it na mobitel pa tam odpovedat? oziroma direkt tam prenest številko? al kak drugače...saj vem, da se je dosti pisalo o tem samo me takrat še ni zanimalo :D

vem pa da je neki catch, da lahko malo ceneje prides skozi :D

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.553
927
113
Citat:
Uporabnik sondey pravi:
Pa sej nismo več v cajtih, ko so telefone razgrabili k zastonj kruh. Folk nima več tolk dnarja, da bo pa zdej kar letel po telefon za 500e, je veliko drugih pomembnejših stvari ...

Itak ja.....

Takole je bilo za S4 prvi dan, podobno je bilo za iPhone pri simobilu.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Pa pol folka so sinovi in hčerke
crazy1.gif

Ko je iphone prišel k simobilu jih ni bilo za dobit. Potem so začeli pošiljat potrdila za rezervacije preko SMSov. Potem je folk začel celo "preprodajat" rezervacijske kode... potem šele se jih je dalo normalno kupit
grin1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
sem bil malo pred osmo mimo centra v mb, pa niti ni blo nekaj folka
smile-1.gif

Mislim, da ne bo take panike s kakšnimi dolgimi vrstami in drenjem...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Telekom Slovenije z današnjim dnem v vseh 19 Telekomovih centrih po Sloveniji pričenja s prodajo iPhone 5s, najbolj v prihodnost usmerjenega pametnega mobitela na svetu, in iPhone 5c, najbolj barvitega iPhona doslej.

V ponudbi je odlična izbira barv in spominskih različic mobitelov po rednih in akcijskih cenah, prav tako je Telekom Slovenije slovenskim uporabnikom zagotovil dovolj veliko količino mobitelov. iPhone 5s in iPhone 5c sta uporabnikom na voljo z možnostjo nakupa na obroke, uporabniki pa lahko akcijsko ceno še dodatno znižajo z unovčitvijo SiOL BON-a.

iPhone 5s je v ponudbi Telekoma Slovenije na voljo v zlati, srebrni in temno sivi barvi ter v vseh treh različicah spominskih kapacitet (16 GB, 32 GB in 64 GB), iPhone 5c pa je na voljo v beli, zeleni, roza in modri barvi s 16 GB spominske kapacitete. Uporabniki se lahko pri nakupu iPhone 5s in iPhone 5c odločijo za obročno plačilo za čas vezave (12 ali 24 mesecev), hkrati pa lahko izkoristijo posebno akcijsko ponudbo SiOL BON, ki traja do 31. januarja 2014.

KLIK

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Modeli kupljeni pri Tušmobil-u lahko odneseš na katerikoli uradni servis brez problema, ves čas so tovarniško odklenjeni in nisi z ničemer pogojen, tipa moraš biti tri meseca pri nas in te po tem odklenemo telefon in podobne fore kot to znajo imeti drugi operaterji pri nas
grims-1.gif

Vse legalno in z odobritvijo, ker je Apple že dosti prej ugotovil, da je Slovenija v EU in ne neka provinca v Aziji ter da je Tušmobil v klubu, ki ga je med prvimi na svetu prodajal, poleg operaterjev v Angliji, Franciji, Nemčiji
grin1.gif

Tako, da Iphone ima pri Tušmobilu že kar stalni naslov, že od nekdaj
grims-1.gif

Lp.

Hmmmm.. spomin ti ocitno ne seze dovolj dalec nazaj... Tusmobil je namrec prodajal celo jailbreakane in softversko odklenjene iPhone... in zraven listek z opzorilom, da ga ne smes nadgraditi...
grims-1.gif
... Poleg tega pa jih niso niti upali oglasevati na spletni strani ... Tam je bilo takrat samo nekaj v tem stilu:

skitched-20131213-083810.jpg

In Tusmobil iPhone tudi nisi mogel nesti na pooblascen servis EPL ali Pro Servis... Sicer se je to kasneje spreminjalo... ampak trditev, da so bili ves cas tovarnisko odklenjeni in da se je prodajal z odobritvijo Appla enostavno ne drzi ...
tongue-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:

Mislim, da ne bo take panike s kakšnimi dolgimi vrstami in drenjem...

Že 15minut čakam na "prostega svetovalca", kaj a vsi samo kličejo, noben pa ne gre pred štacuno
rolleyes-1.gif

A ni včasih vsaj reklo, da si n-ti v čakalni vrsti, al je folk znorel, k je bil 20min 1. v vrsti
aplauz.gif

lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
evo jaz sem že zrihtal, vzel 5c, izkoristil bon, relativno ne boleče in hitro
smile-1.gif