V določenem delu tudi konkurenca uporablja Telekomove storitve, omrežja in kable. Win-win situacija, namesto vsega kompliciranja s tisoči uporabnikov enkrat mesečno izstaviš račun za uporabo kablov.Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Če bo Telekom zvišal cene je tu konkurenca. Upad 5% uporabnikov se bodo verjetno zamislili.
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Ne pozabite tuja podjetja plačujejo zdravstveno in pokojninsko zavarovanje delavcem in s tem državi. Da o davkih ne govorimo.
Tisti, ki ste proti prodaji, navedite samo en razlog kaj imate od tega da je Telekom državni? Plačevanje ISDN priključka, 5-10 € višje položnice kot pri konkurenci? Jaz sem letno leta 2007 prišparal ker sem bil na Tušmobilu čez 1000 €. Ste raje teh 1000 € tistim, ki se napajajo in korita ali ste raje porabili zase in vseeno plačali na teh 1000 € še 20% davek državi in višali potrošnjo?
Če bo Telekom zvišal cene je tu konkurenca. Upad 5% uporabnikov se bodo verjetno zamislili. Najboljše za državljane je, da ima n operaterjev 1/n tržni delež. S tem se fajtajo s cenami in ponudbo.
Veleprodajnih cen Telekom ne določa in so vse regulirane. Ceno določa AKOS.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Konkurenca uporablja precej telekomovega omrežja. Ergo se bodo cene zvišale povsod.
A res? Potem se gre Telekom cene škarij. S tem ga čaka kazen v vrednosti 10% svojih prihodkov letno.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
največja bedarija je, da so veleprodajne cene višje kot ima telekom maloprodajne za svoje uporabnike
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Premium EU je zanič paket, 1000 enot na leto je nič, če redno potuješ je premalo, če greš na počitnice v tujino pa je spet premalo. To je za tiste, ki grejo v tujino za max 5 dni na leto.
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Premium EU je zanič paket, 1000 enot na leto je nič, če redno potuješ je premalo, če greš na počitnice v tujino pa je spet premalo. To je za tiste, ki grejo v tujino za max 5 dni na leto.
1000/60= 16,7Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
1000/60= 16,7Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Torej lahko v 14 dnevih dopusta govorim po telefonu 1 uro/dan. In s kom se naj pogovarjam 1 uro/dan, ko sem na dopustu? Moji najbližji so z mano in se lahko pogovarjamo brez telefona. Službe si ne nosim poleg, saj sem ravno zaradi nje na dopustu. Da pa kašnemu prijatelju povem, kako paše hladno pivo ob pogledih na bikinke je pa tista ura na dan več kot preveč.