Kaj pa ta opcija, ko si naročil ISDN v dobri nameri da boš lahko dobil ADSL, nakar se izkaže da je zmanjkalo prostih paric
No, pri nas ni bila taka škatla in ni bilo analognega priključka. Bi kao lahko dobili za doplačiloCitat:
Ne poznam primera, da ne bi bila montirana taka skatla ... In na tako si lahko priklopil tako ISDN kot tudi analogne aparate...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No, pri nas ni bila taka škatla in ni bilo analognega priključka. Bi kao lahko dobili za doplačiloCitat:
Ne poznam primera, da ne bi bila montirana taka skatla ... In na tako si lahko priklopil tako ISDN kot tudi analogne aparate...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Dajte mi povedat ta opcija pri Mobiju in sicer MOJA ŠTEVILKA kjer kličeš na eno številko v Mobitel omrežju brezplačno a to po aktivaciji drži potem do preklica ali se opcija vsak mesec briše in moraš na novo nastavit? hvala
Citat:
Uporabnik pikapoka07 pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Dajte mi povedat ta opcija pri Mobiju in sicer MOJA ŠTEVILKA kjer kličeš na eno številko v Mobitel omrežju brezplačno a to po aktivaciji drži potem do preklica ali se opcija vsak mesec briše in moraš na novo nastavit? hvala
Drži do preklica oz dokler ne zamenjaš številke, ki jo imaš za Mojo številko Mobi.
Citat:
Uporabnik mat123 pravi:
Mogoče kdo ve, če je Sony Xperia E1 v mobi paketu odklenjena na vsa omrežja?
Citat:
Seveda so bili vmesniki.. Vecinoma so zmontirali NT+2ab (NTBA,...) skatlo.. ki je imela ISDN in analogni priklop ...
Ne poznam primera, da ne bi bila montirana taka skatla ... In na tako si lahko priklopil tako ISDN kot tudi analogne aparate... Itak so bili pa v paketih tudi razne Siemensove variante (Gigaset 3070) za dokaj majhen denar (subvencionirano)... Se vedno imam nekje doma tako Gigaset centralo
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ne bo držalo, opremo, ki si priložil je bila več ali manj v uporabi in dana, za tem koje začel T-2 ponujati pretvornik za ISDN.
Sam sem dobil in izrecno mi je bilo povedano, če hočem imeti telefonijo še naprej je potrebno vzeti še ISDN telefon, ker drugače z običajnim dotedanjim telefonom ne bo delovalo!
Pri meni so montirali razdelilnik z dvema RJ45 priklopoma (doma še hranim opremo priklopa) torej že v osnovi mi niso pustili za Rj11 priklop torej za običajni telefon.
V enega je šel modem;
V drugega pa ISDN telefon, ki začuda so takrat samo na Telekomu prodajali;
Tako, da še zmeraj ostaja vprašanje, kdo bo vrnil denar, zaradi nakupa telefona ISDN, ki se ni rabil, bilo pa ga je potrebno vzeti, ker drugače telefonije ne bi bilo
Naj se toži tudi za to? V kolikor sami ne bodo priznali.
Lp.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz vem, da me je prišlo ceneje kupiti en star US Robotics ISDN modem, da sem dobil analogni priključek za faks na drugi liniji, pri telekomu je bila zlatarska cena za to, da bi delala stara tehnologija.