potem bodo dvignili cene za operaterje, da imajo programe v shemiNe, do sedaj so reklame prodajale TV postaje, operater od tega nima nič. Zna biti še zanimivo, če se izkaže, da bodo oglaševalci začeli raje plačevati oglase operaterjem.
potem bodo dvignili cene za operaterje, da imajo programe v shemiNe, do sedaj so reklame prodajale TV postaje, operater od tega nima nič. Zna biti še zanimivo, če se izkaže, da bodo oglaševalci začeli raje plačevati oglase operaterjem.
Jaz sem tudi napisal pritožbo. Mislim za koji k... bom jst zdej gledal reklame za to kar plačujem. 6 evriča sploh ni tako malo denarja. Sploh pa lopovi na njihovi spletni strani to funkcionalnost še vedno oglašujejo kot - pazi to:Bravo in za to plačuješ ¨samo 5.99€¨ na mesec.
In kaj na to prvi AKOS - nič kot ponavadi.
Takšne spremembe so zgolj v škodo naročnikov, ki za to celo plačujejo in so nedopustne. Upam, da se čim več ljudi odzove in pritoži na to enostransko grobo kršitev naročniške pogodbe in zatre to v kali; preden bodo še ostali operaterji začeli kopirati te potrošnikom neprijazne "rešitve",
Klicni center?Razočaran sem nad hitrostjo mobilne. Ne uspe se mi skonectat na 5G (od A1)... kvečjemu LTE je max ali 4G. In temu primerne nizjen hitrosti. Ce sem prej na A1 z istim telefonom z lahkoto dosegal 300/25mbps in 15ms zakasnitve, gre zdaj 80/10. Kako to ? Ali T2ju Roaming omejujejo pri A1 ? Poskusal sem vse nastavitve, tudi ročno A1. Isto.
Kakšne mobilne hitrosti dosegate vi ? Oz. Kakšno finto, da vam telefon preklopi na 5G ?