Novo pri T2 III.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.730
168
63
Ne vem no, mislim da je to strašenje prenapihnjeno. Sosed je par mesecev nazaj prešel na T2 in sta oba z ženo zelo zadovoljna in navdušena, oba sta k njim prenesla tudi telefon.
Imam kolega frizerja, ki ima tudi pri njih naročnino, uporablja v poslovne namene, pa je tudi brez pripomb. Sploh sedaj, ko ima še VoLTE in VoWiFi. Edina težava, ki se dogaja, da pri prehodi z VoWiFi na A1 signal prekine klic.

map

Guru
6. jul 2008
7.879
1.970
113
najrajš na babi
Ne vem no, mislim da je to strašenje prenapihnjeno. Sosed je par mesecev nazaj prešel na T2 in sta oba z ženo zelo zadovoljna in navdušena, oba sta k njim prenesla tudi telefon.
Imam kolega frizerja, ki ima tudi pri njih naročnino, uporablja v poslovne namene, pa je tudi brez pripomb. Sploh sedaj, ko ima še VoLTE in VoWiFi. Edina težava, ki se dogaja, da pri prehodi z VoWiFi na A1 signal prekine klic.
Jest sem zadovoljen, pa še vse je na eni položnici. Mam oranžni diamat HBO v katerem je že MAXI mobilna naročnina in imam 250 GIGA v A1 na vrh glave, ne rabim še ene naročnine nekje drugje. Z 30 posto off pride nekje 65 EUR mesečno. Žena MIDI paket in ima 100 GIGA v A1 tud na vrh glave

• Všeč mi je
Reactions: Bajkman

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.730
168
63
Pa bili so problemi pri gostovanju in se jih še kar drži ta "sloves", čeprav so težave, kolikor vem, že dolgo odpravljene. Jaz bi pač bil pogumen, če bi mi bila njihova telefonija ekonomsko zanimiva
map , si imel v tujini na zadnjih letih kdaj probleme?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.730
168
63
Kolega je bil v Italiji, Hrvaški, Bosni, Portugalski, Madeiri in nazadnje novembra na Šrilanki. Po teh državah tudi vse brez problemov.

• Všeč mi je
Reactions: map

map

Guru
6. jul 2008
7.879
1.970
113
najrajš na babi
Jest mam doma obe optiki T2 in Telekom. Ne da se mi nonstop menjat operaterje, pa vrstne rede programov, pa drugi vmesniki, itd, tak da ostajam kle. Baje da se da tudi 40 posto zboksat popusta. Potem bi me paket skupaj z mobilnim MAXI prišel 55 EUR, kar je OK cena.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
261
11
18
Na onkološkem v 1. nadstropju je T2 nedosegljiv ( A1). Telekom na istem telefonu BP . Polovico Nanosa nedosegljiv. Dosegljiv ko se vrneš na Postojnsko stran.