Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem na T2 mobil že cca 2 leti, na obali in nimam težav, nisem pa pretirano zahteven uporabnik. Prav tako dela ok v Italiji in na Hrvaškem. Zdi pa se mi, da prenos podatkov ni primerljiv s konkurenco, tako da če ti je to pomembno, prej testiraj.
Edino kar sem imel problem, je ko je zmanjkalo T-2 signala je telefon ostal na H+. Ko sem menjal sim za takrat novo 5G sim, so problemi izginili. Ko vzpostavim klic gre normalno v 2G potem pa brez problema nazaj na 4G+. To lahko govorim za Galaxy A51 in za xiaomi 13 Pro.
Mene moti slaba kvaliteta zvoka. Velikokrat mi sogovorniki rečejo, da me nič ne razumejo, da govor prekinja. Sem skoz v telekom mreži. Velikokrat pomaga da prekineš in ponovno pokličeš potem je pa OK. Telefon ni kriv, ker z ostalimi operaterji dela OK. Vglavnem za isto ceno BOB, HOT boljša izbira.
Pri meni je bilo kup težav na T-2 mobilni, vključno s slabo kvaliteto zvoka na Telekomu ter nekvalitetnim prenosom podatkov - pač Telekomove bazne presiljene, lastnih T-2 baznih je premalo, pa TAKRAT so mele zastarel 4G, cel kup pa samo 3G, zato sem jih, kot že večkrat povedano, leto nazaj steru in dal mobilno drugam.
Telekom pač da za T-2 najslabše storitve v gostovanju...
Nisem pa nikoli imel težav s tujino na T-2 mobilni.
Torej, sem testiral T2 mobilni midi paket na vikendu. Ne povezuje mi T2 bazne, T1 pa je čisto ok. Poskusil s prenosom 4k YTB posnetkov na TV-ju in dela. Zame torej več kot dovolj za 4,99 /mesec 20GB v T1 omrežju in 100GB v TV2 (kar mi ne deluje, ampak nič zato). Ker se na vikendu TV uporablja občasno, pametni dom pa vedno, ni potrebe po veliki količini zakupljenih podatkov. Boljše ponudbe trenutno nisem našel
Napovedana prekinitev: od 25. 10. 2023 01:30 do 25. 10. 2023 06:00
Obveščamo vas, da bomo dne 25.10.2023 med 01:30 in 06:00 uro izvajali vzdrževalna dela na jedrni opremi, zaradi katerih bo prišlo do prekinitve delovanja storitev mobilne telefonije za celotno Slovenijo. Za nevšečnosti se Vam opravičujemo in Vas prosimo za razumevanje.
Napovedana prekinitev: od 25. 10. 2023 23:00 do 26. 10. 2023 02:00
Obveščamo vas, da bomo v noči iz srede, 25.10.2023, na četrtek, 26.10.2023, med 23:00 in 01:00 uro izvajali vzdrževalna dela na našem sistemu za pošiljanje SMS sporočil. Zaradi teh del bo prišlo do do 5-minutne prekinitve delovanja SMS storitev. Za vse nevšečnosti se Vam opravičujemo in Vas prosimo za razumevanje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.