Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Srotko_Bos pravi:
Avstrijski Zimobil bo dobil Moneto? To vrhunsko Ultrino tehnologijo, ki je bila ključ hitrega razvoja Slovenije v zadnjem desetletju? A ni to v nasprotju z nacionalnim interesom? Je Milan Kučan odobril to narodno izdajstvo?
confused-1.gif

Dej, gumb si odpni, k ti kri zastaja.

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Srotko_Bos pravi:
Avstrijski Zimobil bo dobil Moneto? To vrhunsko Ultrino tehnologijo, ki je bila ključ hitrega razvoja Slovenije v zadnjem desetletju? A ni to v nasprotju z nacionalnim interesom? Je Milan Kučan odobril to narodno izdajstvo?
confused-1.gif

Dej, gumb si odpni, k ti kri zastaja.

Nope, ne zastaja.
No, a bo odgovor padel? Je Ku(r)čan odobril al ne?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Bolj podrobno, 201 minut v druga mobilna omrežja v Sloveniji. Prekoračitev se zaračuna skladno s cenikom in sicer 0,10 EUR/minuto.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Nope, edino na naslednjem računu imaš zaračunan sorazmeren delež od vklopa do konca cikla in naročnino za mesec dni vnaprej. Izklop se mi zdi, je tudi zastonj, moraš pa imeti en mesec, da lahko nato izklopiš. To zato, da se folk ne bi zmišljeval v stilu "dons bi mel, jutri ne, pojutrišnjem pa spet".

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Živjo

A kdo morda ve a SiMobil zaračunava podatke, če brskaš preko WiFi z BlackBerry browserjem s tem da je browser skonfiguriran, da uporablja wifi? Ker proment gre še vedno čez BIS samo SiMobila ni umes?

navadno: 3G/EDGE <--> SiMobil <--> BIS <--> Internet
WiFi: WiFi <--> BIS <--> Internet

BIS = BlackBerry Internet Service.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Heh, nekdo me prosi za nek info, pa pošljem SMS.
Čez 14 minut me kliče, zakaj nisem poslal.
Gledam status sporočila in je na "Čaka".

Pošlje še enkrat, in lej ga tička , zdaj sta oba SMS-a dostavljena v roku 10 sekund.

Se je prvi zataknil in ga je drugi porinil ?

SiMobil oba...

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
To z SMSi se stalno dogaja ... Ali pa ko prižgem telefon in najprej ni nobenega SMSa, potem pa nekoga pokličem in priletijo vsi ...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Zgleda da je striček v sms centru že malo star in počasi posreduje sms-e naprej, hja za v penzijo bo počas
smile-1.gif
))

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni se to ne dogaja. Kateri telefon pa imaš? Katera lokacija?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pa so kakšne posebne zgostitve na teh področjih, ko se to zgodi? Kakšni koncerti, prireditve? To je res čudno ...
confused-1.gif

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
To se meni občasno dogaja že odkar sem pri simobilu kupil prvi telefon, takrat še siemens s35i pa vse do sedaj ko imam SE P1i. Sem se že navadil...
tongue-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zanimivo. Še vedno pa mislim, da če bi veliko potnikov plačevalo z mobilnimi terminali, bi bilo veliko čakanja pred vstopom na bus.

Še ena dilema. Opazil sem, da ima vsaka trola dva terminala; en pri vozniku, eden pa pri prvih sedežih (kjer voznik nekako nima več pregleda nad dogajanjem). Malo čudna postavitev. Škoda, da se niso odločili za opcijo, kjer so terminali po celem avtobusu in lahko vstopiš in izstopiš kjerkoli.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.