Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
No sej, drugače do takrat je pa semizdi še vedno cenejši in od tušmobila in od mobitela..drugo se pa sploh ne splača gledati

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Simobil si je uspel v enem letu uničiti sloves pravičnega operaterja in z drobnimi tiski cuza uporabnike. Začelo se je z opcijo tujina, ki ne traja več 30 dni ampak jo moreš plačat 30 dni + koliko je do konca obračunskega obdobja. Ni signala sredi Maribora ali pa s polnim signalom ne dobiš veze ali pa dobivaš sporočila da si nedosegljiv, prekinja. itd. Nato podražitve, letno nadomestilo, ukinjanje starih paketov in zdaj se zavajanje s temi 12€. Pri Simobilu sem bil od nastanka (za 10 let sem dobil celo torto).

In ko greš na Simobil reklamirat račun zakaj so ti kasirali 12 evrov, ti teta reče "zdaj pa ti je žal da si menjal ker nebo letnega nadomestila!" ( kaj mi bo žal če je TUŠ polovico cenejši)

Z TUŠMOBILOM sem izredno zadovoljen povsod kjer se gibam poln signal, kar je blo pri Simobilu redko!

Lp

Sam kak pol cenejši**???

Orto u nulu za 10€ (1000 sms, 1000 mms, 1000 minut v simobil+ pogovore drugam plačaš, lahko pa vzameš še za 5€ 201 v druga omrežja); CENEJŠEGA DRUGJE NI za takšno količiino
12€!

hipi

Zelenc'
14. sep 2011
11
0
1
Jap nismo vsi tak mladi. Klici v druga omrežja za 0.15 se hitro nabere 10 €-

Jaz imam BREZMEJNI 2000 MULTIPAKET z 2 ma sim karticama. Naročnina 32 evrov 1000 min v druga omrežja in 1000 min v tuš omrežje, ali podatki, ali sms, ali mms. Lahko imaš do 5 sim na eni naročnini!!

to deliš z 2 in dobiš 16 evrov na osebo. Zdaj pa povej primerljiv paket v Simobilu

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
jaz imam isti paket z 5 karticami
grims-1.gif

hipi

Zelenc'
14. sep 2011
11
0
1
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:

Sam kak pol cenejši**???

Orto u nulu za 10€ (1000 sms, 1000 mms, 1000 minut v simobil+ pogovore drugam plačaš, lahko pa vzameš še za 5€ 201 v druga omrežja); CENEJŠEGA DRUGJE NI za takšno količiino

FREE 15 je za veliko večino bol ugoden od ORTO

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Simobil si je uspel v enem letu uničiti sloves pravičnega operaterja in z drobnimi tiski cuza uporabnike. Začelo se je z opcijo tujina, ki ne traja več 30 dni ampak jo moreš plačat 30 dni + koliko je do konca obračunskega obdobja. Ni signala sredi Maribora ali pa s polnim signalom ne dobiš veze ali pa dobivaš sporočila da si nedosegljiv, prekinja. itd. Nato podražitve, letno nadomestilo, ukinjanje starih paketov in zdaj se zavajanje s temi 12€. Pri Simobilu sem bil od nastanka (za 10 let sem dobil celo torto).

In ko greš na Simobil reklamirat račun zakaj so ti kasirali 12 evrov, ti teta reče "zdaj pa ti je žal da si menjal ker nebo letnega nadomestila!" ( kaj mi bo žal če je TUŠ polovico cenejši)

Z TUŠMOBILOM sem izredno zadovoljen povsod kjer se gibam poln signal, kar je blo pri Simobilu redko!

Lp

Sam kak pol cenejši**???

12€!

Ok, ko je pa M@ podražil za 4€(!!!!!!!!!). pa zmanjšal prenos podatkov za 90%, je blo pa ql, al kaj?
Smešni ste. Druzga nemorm rečt...
bonk.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik hipi pravi:

Lp

Sam kak pol cenejši**???

12€!

No to sem pa spregledal, od kdaj je tole bilo sporočeno javnosti? Takrat kot tistih 10€ ? Sem enostavno spregledal
bonk.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:

Sam kak pol cenejši**???

To glede TUŠA, je pa velika tema; že sedaj imam v centru LJ (vič..) probleme z netom pri simobilu, kaj bi bilo še z TUŠ-om, sicer pa :
Citat:
-Če bi se stvar tukaj končala bi bilo prelepo. Tako je tista glavna omejitev, da se prenos podatkov na more koristiti v nacionalnem roamingu (Mobitel/Telekom Slovenije). -Naslednja omejitev so SMS-i. Te vključene vsebine veljajo zgolj za pošiljanje iz Slovenije v Slovenije (NE V TUJINO). -Obračunski interval (tako v Tušmobilovem kot v nacionalnem roamingu) je 60/60. -V paketu Free 40 je polni podatkovni prenos do 5GB, v Free 20 pa 2GB. Nato se hitrost zniža na največ 128 kbit/s Nato pa sledijo še omejitve glede količine Free paketov na fizično osebo. Tako je možno imeti 1 Free 20 paket. Pri pravnih osebah pa omejitev ni. Tušmobil je tako ponudil zelo zanimive pakete, ki v osnovi odpravljajo tisto glavno omejitev pri večini njihovih paketov in to je razlikovanje med lastnim omrežjem in nacionalnim gostovanjem. Poleg tega pa so še cenovno zelo konkurenčni. POleg tega pa je ob vezavi možen še 25% popust, kar pomeni, da paket Free 5 stane 3.75€, Free 15 stane 11.25€, Free 20 stane 15€ in Free 40 stane 30€. Več na: http://www.blog.uporabnastran.si/#ixzz1Y6vG5QfYhttp://www.blog.uporabnastran.si/#ixzz1Y6vG5QfY[/B]

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a si sploh prebral kaj spodaj piše, da govoriš da velika tema? ponovno nekdo, ki zadeve ni preveril in rad govori na pamet...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
To je kopirano iz "bloga", nisem pisel jaz; in forum je za debato ne vem kaj bi skrivali eden pred drugim, če ti ni prav ne gledati :S

hipi

Zelenc'
14. sep 2011
11
0
1
Ja Simobil ima tudi v MB grozne probleme z omrežjem. To je bil tudi glavni povod za menjavo! S TUŠEM ni problem!

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
To je kopirano iz "bloga", nisem pisel jaz; in forum je za debato ne vem kaj bi skrivali eden pred drugim, če ti ni prav ne gledati :S

vem da je iz bloga in takšni so tudi pogojih teh novih paketov (ampak to je za v drugo temo), ne razumem pa zakaj "tema"?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik hipi pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:

Sam kak pol cenejši**???

Nato pa sledijo še omejitve glede količine Free paketov na fizično osebo. Tako je možno imeti 1 Free 20 paket. Pri pravnih osebah pa omejitev ni. Tušmobil je tako ponudil zelo zanimive pakete, ki v osnovi odpravljajo tisto glavno omejitev pri večini njihovih paketov in to je razlikovanje med lastnim omrežjem in nacionalnim gostovanjem. Poleg tega pa so še cenovno zelo konkurenčni. POleg tega pa je ob vezavi možen še 25% popust, kar pomeni, da paket Free 5 stane 3.75€, Free 15 stane 11.25€, Free 20 stane 15€ in Free 40 stane 30€. Več na: http://www.blog.uporabnastran.si/#ixzz1Y6vG5QfY[/B]

[/QUOTE]

Mar bi si malo bolje pozanimali kot moja malenkost
grin1.gif

Lahko skleneš dva paketa FREE 20 in ne tako kot piše, da samo eden. Eden je lahko zgolj paket FREE 40, drugi pa lahko kot dodatno zraven vzameš FREE 20 ali drugi. Ob posebnem dogovoru lahko vzameš tri naročnine, če ti je želja
grims-1.gif

KLIK

Če več pošiljaš sms-e v tujino potem je boljša izbira paket Brezmejni ali Vesolje.

Tema ti je zašla, tako da se lahko komot nadaljuje pod rubriko Tušmobil.

Lp.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Pa dobro, je treba sedaj še 100 postov na to, da je nekaj v napačni temi? Če bi se vsi tega držali ne bi bilo 52 strani ampak 15; pa se ne !!!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
buče,..
manjše število strank je želelo plačati uporabnino in glej glej, nekatere od teh strank so že prej imele pripombe na aparat,..

se pa stranka odloči sama, ali odplača ugodnost, ki jo je prejela in obdrži aparat ali pa aparat vrne in plača uporabnino,.. Ideja o vračilu aparatov pa gotovo ni prišla s strani operaterjev saj lahko operater tovrstne aparate porabi le tako da naredi interno razprodajo ali pa jih uprabi za nadomestne aparate v trgovinah,..
Torej vračilo s plačilom uporabnine ste imeli že prej? Nisem vedel, sorry.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
uporabnina pride v poštev le pri izrednih odpovedih v primeru sprememb pogojev (nadomestilo, podražitev paketov,..)
b

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Nove cene telefonov pri Si.mobilu (v oklepaju so stare cene):

Samsung Galaxy S II
XS ZAME 430 EUR (490 EUR)
S ZAME 390 EUR (450 EUR)
M ZAME 360 EUR (420 EUR)