Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jaz mam pa eno drugo vprasanje...močno na organ mi gre da je FB sedaj postala stran javnega obvescanja...mater kaj DOMAČA stran pa ni vredna novic o nedelovanju!?...mislim Simobil kaj vas je sram na vasi strani napisat da vam kaj ne dela, pa novosti in to, ne pa da morem ce kaj ne dela hodit vedno na fb stran gledat...bedno

kaj praviš kje lahko hitreje objaviš,.. na FB in twiterju ali na spletni strani?
b

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Kaj je važno kje lažje objaviš. V temi o Tušmobilu pišeš kako smo/so nesposobni vi pa še objave o nedelovanju storitve ne znate objaviti na uradno spletno stran družbe. Vsi ne uporabljajo FB.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
763
113
www.jernej.org
Glede na to, da letni pavšal vsebuje tudi "helpdesk", lahko zaposlite eno osebo, ki bo samo pisala novice po spletni strani. Bo tako specializirana, da ji bo to lažje kot FB/Twitter (ki ga BTW ne poznajo/uporabljajo/marajo vsi).
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Kaj je važno kje lažje objaviš. V temi o Tušmobilu pišeš kako smo/so nesposobni vi pa še objave o nedelovanju storitve ne znate objaviti na uradno spletno stran družbe. Vsi ne uporabljajo FB.

tado, objavljeno je povsod, nekje prej drugje kasneje,.. trenutno na speltni strani ,..

Pomembno obvestilo

Zaradi neurij lahko ponekod po Sloveniji prihaja do občasnih motenj pri uporabi storitev. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

V temi o Tušu pa sem izrazil le pesenečenje, nad tem da tudi pri Tušu kaj računajo,..pa toliko je govora o tem da se to dogaja le Si.mobilu,.. vendar slišim zanimive stvari,.. pa še počakam,..
tongue-1.gif

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tado,.. sam vem da bi lahko nekatere stvari bile pri Si.boljše, poznane so mi tudi informacije o drugih operaterjih, ki pa po večini niso ravno za v javnost,.. tako da,.. najpametneje da se iz tega umaknem,..čeprav priznam da mi gre to napadanje po forumih na jetra,..

l.p. b

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tudi meni, s prvim postom v temi Novo pri TM danes si pač popolnoma neutumeljeno začel prav ti. Gremo potem nazaj na Novo pri Si.mobilu.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jaz mam pa eno drugo vprasanje...močno na organ mi gre da je FB sedaj postala stran javnega obvescanja...mater kaj DOMAČA stran pa ni vredna novic o nedelovanju!?...mislim Simobil kaj vas je sram na vasi strani napisat da vam kaj ne dela, pa novosti in to, ne pa da morem ce kaj ne dela hodit vedno na fb stran gledat...bedno

kaj praviš kje lahko hitreje objaviš,.. na FB in twiterju ali na spletni strani?
b

hitrost ni nekak bistvena...mislim da je povosd enako hitro...vprasanje je koliko jih ima dostop do interneta in koliko jih je registriranih na FB ...menim da je slednjih se vedno manj....kakorkoli, FB manija mi gre na jetra pa ne samo simobilova, tudi od zavarovalnic, društev in vseh podobnih

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Na spletni strani ni napisa "za zadnja obvestila glejte facebook".
Torej če hoče človek imeti zadnja obvestila, mora od nekod izvedeti, da so na facebook-u, potem najti točen naslov, pa pogledati.

Pa moj.simobil.si ne dela:
https://moj.simobil.si/server-error-500?aspxerrorpath=/
Server Error

404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
na tusu so mi na mail odgovorili v roku 1 ure, na simobilu pa cakam ze 2 dni pa nic. zgleda je teh 10€ nujno potrebnih, da zaposlite se nekaj ljudi.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
So kake šanse da še danes začne moj.simobil delat?

Ne bodi tečn pa si daj gor na svoj iPhone al na svoj Android aplikacijo...
smile-1.gif

Za dumb phone/symbian ni aplikacije... Za sms pa tud ne bom plačeval.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
na tusu so mi na mail odgovorili v roku 1 ure, na simobilu pa cakam ze 2 dni pa nic. zgleda je teh 10€ nujno potrebnih, da zaposlite se nekaj ljudi.

hmm laž ima kratke noge,..v dveh delavnih dneh si sigurno dobil odgovor,.. tuš odgovarja v eni uri? bomo naredil test,.. pa da vidimo,..
b

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
na tusu so mi na mail odgovorili v roku 1 ure, na simobilu pa cakam ze 2 dni pa nic. zgleda je teh 10 nujno potrebnih, da zaposlite se nekaj ljudi.

hmm laž ima kratke noge,..v dveh delavnih dneh si sigurno dobil odgovor,.. tuš odgovarja v eni uri? bomo naredil test,.. pa da vidimo,..
b
no in kdo je spet zacel? A so vam place znizal?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
.danes smo v našo ponudbo vključili Nokio E6 - pametni telefon z zaslonom na dotik in qwertz tipkovnico, OS Symbian Anna, fotoaparatom z 8 MP, do 8GB notranjega pomnilnika...osvežili pa smo tudi rubriko Napovedujemo, kamor smo umestili dva nova aparata, ki bosta kmalu v naši ponudbi - LG Optimus 3D in Samsung Galaxy Tab 10.1!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.