Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
tako kot pri primarnem telefonu tudi na Samsungovem TAB-u mrk signala oz. vklop roaminga sredi MS,.... omg

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Meni je potem za minuto-dve začelo delovati.

A ne. Signal kaže, klicat pa ne morem. "Omrežje zasedeno".

SMS-e sem sicer na drugem testnem telefonu prejel.

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
114
0
16
baje da še par minut in bi naj delovalo
smile-1.gif

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Pomembno obvestilo
Obveščamo vas, da prihaja do motenj pri uporabi storitev na območju Štajerske, Koroške, Prekmurja in Dolenjske. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Si.mobil

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
Heh ta prezasedenost se ni pokazala samo danes...:p načeloma se mi tudi v Centru Lj dogaja, da slišim vsako tretjo besedo... ali kaj hočemo, bo že...

Je pa res, da so me napovedane nadgradnje pozitivno presenetle :D

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kje si to izvedel za nadgradnjo?
Na spletni strani ne najdem nič takega (kar sicer ne pomeni, da ni nekje vseeno tam).

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Na območju Štajerske, Koroške, Prekmurja in Dolenjske prihaja do motenj pri uporabi storitev. Za nevšečnosti se opravičujemo. (twitter)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Lucija ni niti na Na območju ''Štajerske, Koroške, Prekmurja in Dolenjske''.
Primorska pač............
evil.gif

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Pomembno obvestilo
Obveščamo vas, da prihaja do motenj pri uporabi storitev na območju Pirana in Portoroža. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Si.mobil

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Nije to ništa, zato pa bomo plačali NADOMESTILO da se uredijo ta omrežja, sicer pa jaz že pripravljam tožbeni zahtevek za izpad prometa
hysterical-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
Pomembno obvestilo
Obveščamo vas, da prihaja do motenj pri uporabi storitev na območju Pirana in Portoroža. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Si.mobil
iz Tušmobilove strani:
Tušmobil obvešča uporabnike, da je zaradi okvare transformatorske postaje elektro distribucije prišlo na področju obale (Portorož, Piran, Sečovlje, Strunjan…) do izpada Tušmobilovega omrežja, na voljo je nacionalno gostovanje. Napaka se bo odpravila tekom današnjega dne. Hvala za razumevanje.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nije to ništa, zato pa bomo plačali NADOMESTILO da se uredijo ta omrežja, sicer pa jaz že pripravljam tožbeni zahtevek za izpad prometa
hysterical-1.gif

če gre za dejavnik, zaradi katerega niso sami krivi oziroma ga niso mogli predvideti, se lahko obrišeš po nosom s tožbo
cheer.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik UrbanZan pravi:
Heh ta prezasedenost se ni pokazala samo danes...:p načeloma se mi tudi v Centru Lj dogaja, da slišim vsako tretjo besedo... ali kaj hočemo, bo že...

Zakaj se to meni ne dogaja pa sem dosti v centru?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.