Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
potem se resnično ne splača več biti na simobilu vsaj zame več ne....

7€ 51 minut naj si vtaknejo nekam...

Šusmobil vabi...
evil.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Tisti, ki je uvedu ta pavšal očitno zelo slabo pozna naše tržišče in mu ni jasno, da pri nas ne moreš delat po Avstrijsko. Že zaradi nižjega standarda...
stupid-1.gif

Ampak, ko ga še drugi operaterji uvedejo, ko boste že pri njih. Kaj boste ? Spet bežali drugam od tam ?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Ampak, ko ga še drugi operaterji uvedejo, ko boste že pri njih. Kaj boste ? Spet bežali drugam od tam ?

aplauz.gif

Ko bo TUŠ podražil, bodo pa pometali telefone v smeti
evil.gif

Res pa je, cenovno občutljivi so šli iz Mafne na Simobil in se bodo posledično spet zaradi cene prestavili na TUŠ.
stupid-1.gif

Ker 2 EUR na mesec je pa res veliko, zdaj ne bo ostalo za red bull vodko v petek, ampak samo za vodko
confused-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:

aplauz.gif

evil.gif

Res pa je, cenovno občutljivi so šli iz Mafne na Simobil in se bodo posledično spet zaradi cene prestavili na TUŠ.
stupid-1.gif

Ker 2 EUR na mesec je pa res veliko, zdaj ne bo ostalo za red bull vodko v petek, ampak samo za vodko
confused-1.gif

Meni osebno gre v nos samo v pavšal... 2 EUR na mesec bi še prebolel... Ker kar ORTO U NULO npr. ponuja je cena še vedno nižja od dejanske stroškovne cene... (tudi to je treba upoštevat)

Vidim, da se je našla ena [censored], ki mi je dala samo eno zvezdico... Verjetno zato, ker sem spet nekoga postavil na realna tla. Kot ponavadi... Prasci... Ali pa je to nardil tisti, ki je dejansko dal ta pavšal ven na simobilu, ker sem mu stopu na žulj...
evil.gif

Edit: 3 takšni prasci...

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:

aplauz.gif

evil.gif

stupid-1.gif

confused-1.gif

Tušmobil je že dražil naročnino s 1.8 tko da malo poglej..
grims-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:

aplauz.gif

evil.gif

stupid-1.gif

confused-1.gif

Tušmobil je že dražil naročnino s 1.8 tko da malo poglej..
grims-1.gif

Če je res, zanimivo, da ni bilo takega buma ko tu...
evil.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik Sniper pravi:
Bom poslal. A tebe tudi podpišem.
bonk.gif

Lej to sem napisal, ker so avstrijci isto foro kot simobil naredili maja letos. Res je da imajo precej cenejše pakete, je pa folk po forumih isto popizdeval. Pač politika mobilkoma je taka. In da ne bo pomote. Zankrat sem še simobilov uporabnik, ampak nebom več dolgo ker ne mislim plačevati nekaj kar ne uporabljam.

Kam boš pa šel? Za "študente"-mlade, je to še vedno najcenejša ponudba, ti pa so do.31 leta in tudi največji zaslužek...

no še vedno čakam na odgovor ?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Kolikokrat na leto lahko uporabljam posamezno storitev zajeto v ta pavšal? Lahko za ta denar vsak mesec zamenjam telefonsko številko?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ. A kaka inšpekcija pa ne more tu kaj nardit ? Npr. da ta pavšal ni v skladu s kakim zakonom ali kaj podobnega ? Da bi malo z globo zagrozili simobilu...

Tistemu inšpektorju dam nobelovo nagrado... Onega ko je dal pavšal ven pa fliknit iz službe pa slabo referenco do konca življenja...
bonk.gif
(ker je delal v škodo delodajalca - posledično močan osip uporabnikov, ipd.)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
Citat:
Onega ko je dal pavšal ven pa fliknit iz službe pa slabo referenco do konca življenja...
bonk.gif
(ker je delal v škodo delodajalca - posledično močan osip uporabnikov, ipd.)
Zagotovo so svetovalci (na podlagi izkušenj iz Avstrije) izračunali, koliko uporabnikov bodo izgubili in koliko bodo dodatno zaslužili.

Edino timing je malo čuden, ker so mnogi uporabniki to obvestilo prejeli na dopustu, kjer imajo čas razmišljati o menjavi ponudnika. Sicer je tudi Telekom Slovenije v preteklosti radikalne spremembe uvajal poleti.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Naše tržišče je drugačno ko avstrijsko in njihove izkušnje naj tu ne bi veljale preveč... Že STANDARD je nižji ko v avstriji...
Ljudje z 7.stopnjo smo na zavodu za zaposlovanje. Kolko je tega v avstriji ?!? Skoraj nič...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
lahko,.. v istem dnevu 3x

b

B, mal sem pretiraval, samo čist resno sprašujem, bi jo lahko zamenjal recimo enkrat na 3-4 mesece al je tu zajeta samo ena menjava?
Specificirano ni nič, zato sprašujem.

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
B, mal sem pretiraval, samo čist resno sprašujem, bi jo lahko zamenjal recimo enkrat na 3-4 mesece al je tu zajeta samo ena menjava?
Specificirano ni nič, zato sprašujem.
Število menjav in nadomestnih SIM kartic je neomejeno. Zaenkrat.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Lahko že zdaj zamenjam SIM za drugo ali šele po 4.9? 3x napačno vtipkal PUK in se je zablokirala.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Plačal boš to storitev po trenutno veljavnem ceniku, kar znese 11 €.

Nazadnje urejeno:

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
hehe... japajade... potem pa se oglasim pri njih 4.9. Sploh ker je to številka, ki jo uporabljam zelo redko. Fino pa, da so sedaj to objavili, sem že mislil zamenjati pred par dnevi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.