Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sniper pravi:
Bom poslal. A tebe tudi podpišem.
bonk.gif

Lej to sem napisal, ker so avstrijci isto foro kot simobil naredili maja letos. Res je da imajo precej cenejše pakete, je pa folk po forumih isto popizdeval. Pač politika mobilkoma je taka. In da ne bo pomote. Zankrat sem še simobilov uporabnik, ampak nebom več dolgo ker ne mislim plačevati nekaj kar ne uporabljam.

Kam boš pa šel? Za "študente"-mlade, je to še vedno najcenejša ponudba, ti pa so do.31 leta in tudi največji zaslužek...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Lahko tudi jaz tebe pomirim...sem iz Ljubljane pa v slabih 5 letih ne pomnim, da bi bil nedosegljiv
wink-1.gif

No da te jaz pomirim, sredi Lj ni signala v poslovnem prostoru v kosezah. Kolega obolu zaradi tega in menjal operaterja. Aja, vsi ostali tam lovijo bp
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
AvtoFun (ne narobe razumet) - imaš vključen SMS zgrešeni klic?

Te ne razumem narobe
wink-1.gif
imam prijatl in tudi ko dam Nokio na offline ko hočem biti nedosegljiv mi potem dežujejo SMS-i.

Lp

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
b ma vas rad,..in odhaja na dopust
nahrung002.gif
,.. stran,.. daleč stran,..
Lepo se imej. Pa pazi, da ne boš prenašal kakšnih podatkov, tarife za prenos podatkov v tujini so menda oderuške.
grin1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Koliko imam doplačila, če sem 14.1. 2011 vzel bonus na storitve (40€), ter sedaj prekinem pogodbo? Na simobil.si sem našel samo za odkup aparata ter za vračilo aparata.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hja kaj vama naj rečem, očitno nimata sreče v življenju, nista rojena pod srečno zvezdo, nevem kako drugače si naj to razlagam
wink-1.gif
Če se dogaja v 2% primerih, potem je jasno, da kup ljudi zadevo nikoli ni videlo.
Jaz tudi ne. Razen pred kakim mesecem (sem pisal na forum), ko se je nekajkrat zgodilo.
Pred tem, bi isto komentiral "meni se to ne dogaja".

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Poglejte,
razumemem vaše komentarje a sprejmite prosim že enkrat,..
To je poslovna odločitev za katero se je Si.mobil odločil, uporabniki pa boste presodili ali je bila prava ali ne,..
Ja saj. Presojamo. Kje je problem?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Le presojaj, smo v demokraciji.

Drugače pa: Čudno, da se tudi meni nedosegljivost ne dogaja ...

Zna biti, da Si.mobil določi, kdo bo imel boljši signal?

Sarkazem off.

V glavnem, tam kjer se jaz gibljem je signal, hvala bogu. Bi bilo neprijetno, če takrat, ko rabim, ne bi imel signala. Če grem na vikend v kevder, bi si pa celo želel, da ga nimam. Pa zaboga, tudi tam je ... :S

Bo pa tudi to vedno bolje.

Da ne govorim, da sem bil na Dunaju 2 dni in se mi je zgodilo, da sem imel večrat GPRS/EDGE, kot v mesecu dni v Sloveniji.

Banda!
wink-1.gif

Pa še te zavarovalnice ... Zakaj mi ne vrnejo denarja, če je z mano vse OK in ne dobivam tablet vsak dan ...

No ja, je Si.mobil prvi v Sloveniji, ki je imel jajca to storiti, itak je obsojan.
Enako je bilo z Mobilnim internetom.

Pa tudi s testiranjem LTE-ja, dostavo iPhonea v Slovenijo in ostalim ...

Pač, nekdo mora začeti evolucije/revolucije. Včasih so nekatere odločitve tudi manj všečne, sploh ko je nekdo prvi.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Pišeš kot da je dodatek za vodenje računa neka revolucionarna storitev, samo da mi to ne razumemo. Se strinjam da ima očito le Simobil jajca, ja za tako direktno nategnit naročnike za 10€. Ne sprenevedaj se gre, gre se samo in izključno za denar.

Revolucionarna je lahko le v toliko, da če bo uspešna, lahko podobna norčevanja iz naročnikov pričakujemo tudi na drugih področjih.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
ti kr bodi na simobilu, sej te nebo silo nihce drugam
wink-1.gif
o morezju pa raje nebi. pri tusmobilu vsaj vidis, da ni signala pa se preklopis na mobitel. pri simobilu pa vidis. da je signal pa si kljub temu nedosegljiv.

No te morem pomirit da v cca. 6ih letih od kar sem na Simobilu (prej sem bil na Vegi in Debitelu) teh težav z nedosegljivostjo nimam. Očitno imate v močvirju res neke specifične težave s tem, tukaj na Štajerskem vse "špila" kot mora saj v nasprotnem primeru ga več ne bi imel... Lp

Zaradi teh težav s signalom sem šel jaz na Mobitel.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16

Kako pa nameravajo zaračunati pavšal predplačnikom?
confused-1.gif

[/QUOTE]
Odpiz....bodo dol 9,78 € ...............uporabnik bo pa debelo gledal, kam je izginilo dobroimetje.
jezen.gif

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:

confused-1.gif
Odpiz....bodo dol 9,78 € ...............uporabnik bo pa debelo gledal, kam je izginilo dobroimetje.
jezen.gif

[/QUOTE]

Pavšal se zaračuna pri SIMPL na mesečni račun. Če je možna ukinitev mesečnega računa in koliko to stane jih pa nisem vprašal.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
potem se resnično ne splača več biti na simobilu vsaj zame več ne....

7€ 51 minut naj si vtaknejo nekam...

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Uporabnik mat123 pravi:
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:

confused-1.gif
jezen.gif

Pavšal se zaračuna pri SIMPL na mesečni račun. Če je možna ukinitev mesečnega računa in koliko to stane jih pa nisem vprašal.

[/QUOTE]

Imam 2 številki na SIMPL paketu brez naročnine, se pravi na račun. Vprašal sem na S, koliko stane prehod nazaj na paket SIMPL na kartice. Stane 12 €.
jezen.gif
SIM - ke sem že zapakiral in jutri romajo nazaj na Simobil.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.