Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
A ni Simobil tisti, ki se hvali z najboljšim in najhitrejšim omrežjem? Moje sporočilo se lahko navezuje ravno na to temo (ki paše v "Novo pri Simobilu). Jaz in še mnogo drugih rezultatov te kupljene raziskave ne občutimo in ne priznavamo. Če pa ne smem napisat popolnoma nič drugega, kot pa samo nove stvari, po možnosti takšne, ki jih ti prej blagosloviš, potem zrihtaj temo z naslovom "Ostalo pri Simobilu". Bomo vsi srečni in ne bomo smetil te teme.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
forum je javen, tako da sem prepričan, da si temo lahko odpreš sam. Verjamem, da razlog tvojega pisanja ni težava, da na neki točki nimaš omrežja temveč nekaj drugega,..a tudi to je del javnega foruma,..
glede kupljenih rezultatov pa ne bomo,..v predelih, kjer je bilo omrežje nadgrajeno. f
uživaj še naprej,..
b

Wolf

Zelenc'
28. jul 2007
29
0
1
No...jaz pa ravno nasprotno, po skoraj 15 letih na Mobitelu se ravno zaradi občutnega napredka Simobilovega omrežja v moji okolici v zadnjem času (dosegel me je UMTS 900) selim k njim. Lokacija - Štajerska.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Tudi jaz lahko rečem, da smo končno dobili solidno hitro povezavo v naših koncih. Mobitel nam ponuja še vedno dial up hitrost povezave in prav zaradi tega sem se odločil za menjavo ponudnika.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Tudi jaz lahko rečem, da smo končno dobili solidno hitro povezavo v naših koncih. Mobitel nam ponuja še vedno dial up hitrost povezave in prav zaradi tega sem se odločil za menjavo ponudnika.

Silence! I kill you
evil.gif

(si nism mogu pomagat, ko sm vidu avatarja)
smile-1.gif

Mimogrede: a je v vasih koncih res taka razlika? Jaz sem namrec kamorkoli sem sel opazil, da dela Mobitelovo omrezje boljse/hitrejse od Simobilovega. Da ne bo pomote. Tako narocniska razmerja, kot kartice za data promet imam pri Simobilu, vendar imam svoj "domac" telefon na mobitelovem omrezju s predplacniskim paketom - tako lahko opazim razliko v hitrosti...

LP

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:

Silence! I kill you
evil.gif

(si nism mogu pomagat, ko sm vidu avatarja)
smile-1.gif

Mimogrede: a je v vasih koncih res taka razlika? Jaz sem namrec kamorkoli sem sel opazil, da dela Mobitelovo omrezje boljse/hitrejse od Simobilovega. Da ne bo pomote. Tako narocniska razmerja, kot kartice za data promet imam pri Simobilu, vendar imam svoj "domac" telefon na mobitelovem omrezju s predplacniskim paketom - tako lahko opazim razliko v hitrosti...

LP

Simobilovo omrežje mi deluje DL 6,24Mb/s, mobitel pa ne gre preko 0.30. Se pravi da je razlika očitna. Nisem pa v nekih zabačenih koncih, kjer bi imeli satelite obrnjene v tla
evil.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Skupaj z e-Študentskim Servisom smo pripravili akcijo, v kateri bomo nagradili vse pridne dijake in študente, ki prosti čas koristite za delo in nabiranje novih izkušenj. Kako? Tvojemu študentskemu zaslužku bomo dodali poseben ORTO keš, ki ga boš lahko koristil/a pri nakupu novega telefona.
Vstopi v Osebni servis e-Študentskega Servisa, kjer lahko pregleduješ svoje zaslužke. ORTO keš najdeš v tabeli, v kateri se samodejno preračunava glede na tvoj prejeti zaslužek. Več kot zaslužiš, višji je torej znesek ORTO keša.
ORTO keš lahko koristiš pri nakupu novega telefona kadarkoli do 31. 1. 2013. ORTO keš vzameš tako, da znotraj Osebnega servisa e-Študentskega Servisa s klikom na »Želim vzeti ORTO keš« dobiš kodo, ki ti jo pošljemo prek sporočila SMS in na e-mail naslov. Nato kodo na katerem koli Si.mobilovem prodajnem mestu zamenjaš za popust pri nakupu izbranega telefona.

ORTO keš lahko vzameš le enkrat. To pomeni, da se znesek ORTO keša od trenutka koriščenja ne bo povečeval kljub temu, da boš v prihodnje opravljal/a študentska dela in prejemal/a nakazila. ORTO keš lahko zbiraš od maja 2012 pa vse do januarja 2013.

Sedaj pa obišči Osebni servis in preveri, koliko ORTO keša si že nabral/a
wink-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Paket SENIOR ZATE

Paket je prilagojen navadam upokojencev: s paketom SENIOR ZATE lahko kličete brezskrbno v vsa omrežja, vključuje pa tudi sporočila SMS/MMS ter nizko mesečno naročnino:

200 minut v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji;
50 sporočil SMS/MMS;
PRENOS neporabljenih minut v naslednji mesec;
Nizka mesečna naročnina. 14,32€

Na paketu SENIOR ZATE vam omogočamo avtomatičen PRENOS neporabljenih minut: če ne porabite vseh vključenih minut v posameznem paketu, jih avtomatično prenesete v naslednji mesec oziroma v naslednje obračunsko obdobje.

Prenešene minute lahko uporabite le v naslednjem mesecu, sicer zapadejo.
V tekočem mesecu najprej porabite neporabljene minute iz prejšnjega meseca, s čimer vam omogočamo maksimalni izkoristek neporabljenih minut.
Maksimalna količina prenešenih minut je enaka količini minut, ki so vključene v paket (pri paketu SENIOR ZATE, ki vključuje 200 minut, lahko maksimalno prenesete 200 minut)
Prenos neporabljenih količin ne velja za v paket ali opcije vključene količine sporočil SMS/MMS in prenos podatkov.

Cene telefonov
Telefon lahko kupite po znižani oz. subvencionirani ceni ob hkratni vezavi za 24 mesecev. Izberete lahko med vsemi telefoni v ponudbi, pripravili pa smo tudi nabor telefonov, po katerih upokojenci pogosto povprašujete: telefoni z velikimi tipkami in ekrani ter telefone za osnovno uporabo.

Želim imeti več sporočil SMS in prenos podatkov
Paket SENIOR ZATE pa lahko nadgradite tudi z dodatnimi opcijami, s katerimi zakupite določeno količino sporočil SMS/MMS ali prenos podatkov. Izberete lahko med različnimi količinami, odvisno od vaših potreb.

Cene izven zakupljenih količin
Cene za klice, sporočila in prenos podatkov izven zakupljenih količin se zaračunavajo v skladu z veljavnim cenikom:

0,20 EUR/min za vse klice v Sloveniji,
0,15 EUR za sporočilo SMS ali MMS v Sloveniji,
0,0005 EUR/kB v Si.mobilovem omrežju,
klici v tujini se obračajo glede na tarifo, ki jo ima uporabnik izbrano (npr. Vodafone World, SVET).

Kako lahko postanem naročnik paketa SENIOR ZATE?
Naročniško razmerje lahko sklenete fizične osebe na vseh Si.mobilovih prodajnih mestih. Potrebujete le:

veljavni osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list),
davčno številko,
pokojninski odrezek ali upokojensko kartico, kjer je zapisana pokojninska številka,
številko osebnega računa (oz. bančno kartico), če želite odpreti direktno bremenitev.

Nazadnje urejeno:

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
MINI BOB !

za samo 6,90€ mesečno prejmeš 200 minut pogovorov in 200 SMS-ov v vsa slovenska omrežja. vse to brez vezave in brez dodatnih stroškov. v kolikor boš porabil vseh 200 minut pogovorov in 200 SMS-ov, znaša strošek nadaljnih pogovorov in SMS-ov 4 cente.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.