Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Simobil širi lovke s svojim omrežjem. Kok bo to štekal, če ne nadgradijo hitro omrežja
http://www.amis.net/web3/zasebni-uporabniki/amismobil/
Saj pa so že nadgrajevali
Citat:
Simobil širi lovke s svojim omrežjem. Kok bo to štekal, če ne nadgradijo hitro omrežja
http://www.amis.net/web3/zasebni-uporabniki/amismobil/
Ponekod so izklopili UMTS 2100 v korist UMTS 900. Tam je manj frekvenčnega prostora in večji geografski prostor si ga deli, pa še na določeni (starejši) opremi ne deluje.Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Meni večinoma povsod bolje deluje...
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Če želiš prekiniti, boš sedaj na tem računu ki si ga ali ga boš prejel, imel zaračunano mesečno naročnino za ta prihajajoči cikel, na naslednjem izdanem pa odračunano, pa zaračunano Pogodbeno kazen zaradi predčasne prekinitve .
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Erricsson GA628.Ne. Ericsson GA 628.
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Posli na info@simobil.si "prosnjo" za brezplačno menjavo in napisi da si njihov zvesti narocnik in da se ti to ne zdi fer plačat. Mislim da bos z odgovorom zelo zadovoljen...
Je pa res da boš na odgovor čakal par dni, če ti ni problem....
Citat:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Meni pa slabše. Kje so te časi ko je vse delalo kot mora, ko smo z Erricsson GA628 pa Benefon Delta vedno dobili povezavo
Citat:
Uporabnik Alix pravi:
Eni smo bedni...Ampak dobesedno...Jsz prvi na tem seznamu pa pol drugi...
To je skupina ljudi ki takoj ko pride nov Apple,Samsung al Htc GA MORA IMET POD NUJNO...
Metu sem leta in leta denar proš za Nokijino N in E-serijo,Samsungov Galaxy,Apple-ov 3GS....In kaj zdaj?
Če bi tist dnar šparu vsa ta leta bi lahko streho na bajti zamenju,tko pa že zamaka ko se je začeu sneg topit...
Zdele mam "kamenega" Galaxy-1 in ERICSSON T28...Verjemte Galaxy-a vzamem edin ko grem kam kjer rabim slikat al pa snemat...
Drgač pa T28 RULES...