Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Orto samo za polnoletne

Vse ostalo je ITAK K....
cheer.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kje so pa splosni pogoji oz. drobni tekst? Kaj tokrat pomeni "neskoncno" ... ker dvomim, da je res neskoncno
grims-1.gif

Pa se vprasanje se je pojavilo, kdaj bo na voljo moznost menjave paketa preko http://moj.simobil.si ?

1) Je res neskončno
smile-1.gif

2) Bo kmalu
smile-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
V mesečno naročnino na paketu ORTO SMART je vključeno neomejeno število minut klicev znotraj omrežja Si.mobil, neomejeno število sporočil SMS/MMS, 201 minuta klicev v druga slovenska omrežja in 1 GB podatkovnega prenosa. Vključene storitve so namenjene osebni uporabi storitev znotraj Slovenije. Uporaba storitev v na primer komercialne namene, za masovno ali avtomatizirano komunikacijo je prepovedana. V kolikor bi Si.mobil iz analize naročnikovega prometa po lastni poslovni presoji ocenil, da naročnik storitve uporablja v takšne namene, si pridržuje pravico po predhodnem obvestilu naročniku omejiti možnost uporabe storitev in/ali odpovedati naročniško razmerje, saj gre v tem primeru za kršitev naročniškega razmerja. Neporabljene min/SMS/MMS/MB se ne prenašajo v naslednji mesec.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kje so pa splosni pogoji oz. drobni tekst? Kaj tokrat pomeni "neskoncno" ... ker dvomim, da je res neskoncno
grims-1.gif

Pa se vprasanje se je pojavilo, kdaj bo na voljo moznost menjave paketa preko http://moj.simobil.si ?

1) Je res neskončno
smile-1.gif

2) Bo kmalu
smile-1.gif

Torej brez klavzule o primerni pravili uporabe? In se ne bodo blokirale odhodne storitve po preseganju recimo 1.500 minut?
grims-1.gif

Kaksne pa so opcije za zamenjavo paketa, ce je Orto forever narocnik se vezan do septembra 2012? Odplacilo preostanka in nova vezava?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne bo neke velike sile in takšnega nadzora, kot je bil kje drugje ...

Zakaj? Preprosto zamenjaš paket, nekaj bo pač plačila, 10 EUR po moje pri tebi
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
OK... to, da ne smes uproabljati v poslovne namene (gateway, avtomati,...) mi je jasno ... Ni pa nikjer zapisana kolicina, ki se smatra kot neka meja... Tako kot je recimo pri neadvnem problemu, ki ga je imel tisti invalid, ko je prekoracil 1.500 minut in mu je bila onemogcena uproaba odhodnih storitev ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Eno vprašanje, zadnjič je foter vzel iPhone 4S, sam sem mislil počakat še kak mesec preden ga vzamem, pa zdaj vidim na spletni strani, da so zaloge pošle, a je možno, da to sploh še niso spremenili, al jih je dejansko že spet zmanjkalo?
13.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Je zdaj na voljo za sklenitev kaka pametna alternativa PreprostoZame, pa da je namenjena tudi starejšim?

In zakaj Preprosto Zame ne bi bil namenjen starejsim? Sicer sedaj o tem razmisljati je prepozno... Kolikor vem, tega paketa ni vec mozno sklenit
smile-1.gif
...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Je zdaj na voljo za sklenitev kaka pametna alternativa PreprostoZame, pa da je namenjena tudi starejšim?
In zakaj Preprosto Zame ne bi bil namenjen starejsim? Sicer sedaj o tem razmisljati je prepozno... Kolikor vem, tega paketa ni vec mozno sklenit
smile-1.gif
...
No, ravno zato sprašujem - ali je kaj podobnega, pa da ni Orto.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Eno vprašanje, zadnjič je foter vzel iPhone 4S, sam sem mislil počakat še kak mesec preden ga vzamem, pa zdaj vidim na spletni strani, da so zaloge pošle, a je možno, da to sploh še niso spremenili, al jih je dejansko že spet zmanjkalo?
13.gif

Na Jabuku je prejle nekdo napisal, da so pri Si.mobilu se na voljo ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Matr zajebal sem se, ko nisem šel januarja da bi še tistih 3GB prenosa pokasiral, bom verjetno na naslednjo tako akcijo počakal.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Orto Smart je tudi na moj.simobil - ravnokar sem si spremenil paket, cena spremembe je 10€ (iz Orto).

Stane me 5€ manj mesečno kot prej s opcijo 201 in dodatnimi 100 MB prometa.

chili

Pripravnik
26. feb 2009
53
15
8
Tudi sam imam isto situacijo kot jo je imel Southpark. Kak je z opcijo Mini Plus? Se razveljavi ob spremembi paketa ali je treba odplačat razliko??

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.