Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Pa saj se da nekak kompromis narediti, brez da prepoveš vezave. Samo narediš da je OBVEZNO, narediti ločeno pogodbo za telefon in naročnino. Torej pogodba za telefon vključuje znesek kredita, ki ga mesečno odplačuješ in mora biti ta znesek ločen od naročnine, tako v pogodbi, kot tudi na položnici.

Torej pogodba za telefon v nobenem primeru NE MORE vplivati na vezavo naročnine, ker gre za ločene pogodbi, ki nimate nobene povezave. Seveda, ima operater še vedno možnost ponuditi kakšne pogodbe z vezavo, samo ne more jih vezati na telefon, ampak samo na popust, ali pa če se kaj novega izmisli.

odlično,..kakšna je razlika če je pogodba ločena od vezave za telefon? Bo operater izpolnjeval še vse pogoje za banke, imel rezervacije,...To možnost ima že sedaj,.. pri operaterju sklene pogodbo brez vezave, nato odide na banko po kredit in telefon plača operaterju, trgovcu po polni nesubvencionirani ceni,.. čemu se sploh telefoni jemljejo pri operaterju? kupiš zakaj že smo razvajeni in želimo kupiti zadnji telefon, ki je bil pred par dnevi predstavljeni na gsm areni,.. tak način tudi ne bo vplival na čas vezave,..popustov pa tudi ne bo,.. lahko pa si izmislim še kaj,..
b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
V bistvu je tako, da so operaterji tisti, ki so razvadili svoje stranke...
grims-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Jest, saj vemo kako je bilo,..višja cena klica brez zakupljenih minut je omogočala razvoj in razvajanje strank in kazanje kdo ima daljšega,..subvencije so bile visoke,..
...potem je prišla dumping konkurenca in ukrepi EU,.. investicije so se znižale, subvencije tudi in tako pridemo do današnjega stanja,..vsa zadeva je sicer zelo poenostavljena a tako nekako je,..

Če k temu dodaš še bolestno pričakovanja slovencev da bi imeli najnovejši telefon, naročnine in, opcij nebi plačevali,.. dobimo stanje kot je sedaj,..počasi prihaja streznitev,..

b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

slovencev da bi imeli najnovejši telefon, v,..

b

jaz bi mel starega pa se ta je predrag :D bom mogo pisat na simobil ce mi dajo toto nokijo za 100 € ker sem že 12 let njih hahah

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
HEPAN, s pravim pristopom ti celo lahko uspe, da ga dobiš zastonj. 12 let, spodobni računi... zna it.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
HEPAN, s pravim pristopom ti celo lahko uspe, da ga dobiš zastonj. 12 let, spodobni računi... zna it.

ponavadi se zgodi (ne poznam primera Hepan-a da ne bo pomote) da popust zahtevajo tisti z minimalnimi računi, ki pozabijo plačati,.. tisti z večjimi računi pa omenjajo v manjši količini,..

b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Citat:

ponavadi se zgodi (ne poznam primera Hepan-a da ne bo pomote) da popust zahtevajo tisti z minimalnimi računi, ki pozabijo plačati,.. tisti z večjimi računi pa omenjajo v manjši količini,..

b

hahah verjamem da je tako...ampak jaz plačujem celo redno :d sploh sedaj ko se lepo da preko moj simobil s kreditno kartico :D mam pa račune od 25-55 € vcasih 70....s tem da sem imel prej polovicko M Zame, sedaj pa sem šel na preprosto zame...verjetno bodo računu sedaj okrog 20 € ker nekak nebom presegal zakupljenih količin....pa plačal sem 40 € prehoda ker se nisem spomno da bi zafehtal zastoj prestop :D

nikoli nisem bil nič dolžen :D

je to dovolj za popust?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:

b

Jaz imam kar spodobne račune in vsake toliko "zatežim" za kakšen telefon, vedno se je dalo kaj dogovoriti. Enkrat sem ga celo zastonj dobil pa je bil to telefon, ki je bil takrat zeeeelo drag.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Citat:

b

Jaz imam kar spodobne račune in vsake toliko "zatežim" za kakšen telefon, vedno se je dalo kaj dogovoriti. Enkrat sem ga celo zastonj dobil pa je bil to telefon, ki je bil takrat zeeeelo drag.
O kakšnih vsotah govorimo?Okvirno?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Takrat nad 500€ pa vse do 2K€, tko da to ne imej za merilo. Hotel sem samo to reči, da se da marsikaj dogovoriti.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Takrat nad 500€ pa vse do 2K€, tko da to ne imej za merilo. Hotel sem samo to reči, da se da marsikaj dogovoriti.

hahah pri toti cifri itaq :D jaz sem nizje :D

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
KSZ

Kje je na Moj.Simobil opcija za plačilo računa prek spleta? Včasih je to bilo, se mi zdi... Sicer sedaj ročno vnašam v Klik, ampak zakaj bi, če ni potrebno...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Gres pod racune, tam mas pa potem na desni strani stanje računa , polek pa možnost v košarico ( če je v stanju neplačano),. das zadevo v košarico, greš na blagajano in plačaš...majo pa več možnosti

Če neboš našel povej, ti naredim Screenshot

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
evo tak zgleda pri meni, s tem da je sedaj vse plačano
1409062-racun.JPG

Priponke

• 1409062-racun.JPG
    1409062-racun.JPG
    27,3 KB · Ogledi: 151

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Jaz imam pa takole. In tudi, če kakšen račun še ni plačan, se ne pojavi možnost, da bi ga lahko plačal.
frown-1.gif

jah res mas drugace, nimam pojma kaj bi mogo naredit...bo borovnica povedal

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.