Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Heh, na sliki sta dva mobilna telefona z dohodnim klicem: na enega kliče Anže, na drugega Eva.

A varata?
evil.gif

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Bom tukaj vprašal.
Kupil sem novo ohišje za Nokio E63, zdaj pa rabim izvijač (zvezdica).
Ali mislite, da ga v Mobitelovih centrih imajo?

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Imam eno vprašanje, naročen sem na četverček pri Mobitelu M4, ki vsebuje poleg stacionarnih storitev še mobilne storitve in se odločam, da mobilno telefonsko številko prenesem h konkurenci, zaradi boljše ponudbe in zaradi tega prekinem naročnino na mobilne storitve, zadržal pa bi recimo še naprej storitve SIOLA? KLIK

Torej kaj se zgodi z naročnino?

Hvala za točen odgovor.

Lp.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Bom tukaj vprašal.
Kupil sem novo ohišje za Nokio E63, zdaj pa rabim izvijač (zvezdica).
Ali mislite, da ga v Mobitelovih centrih imajo?

se da cist lepo tut z navadnim ravnim izvijacem prave velikosti vse naredit.
jaz sem svojega htcja celega z enim manjsim takim razstavil..

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Vse se da naredit, tut šraufek zjahat da ga potem več ven ne dobiš
wink-1.gif
Bo kar najbolje da torx uporabi, je manj možnosti da kaj zariba. Že tako je veliko možnosti če menja komplet ohišje da na koncu kaj viška ostane, sem ravno zadnjič videl takšnega majstra.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Neki "znalci" so v jeseni prerokovali zmanjšanje zakupljenih količin pri klicih v džabest paketu. Nekam tiho je sedaj vse skupaj

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Neki "znalci" so v jeseni prerokovali zmanjšanje zakupljenih količin pri klicih v džabest paketu. Nekam tiho je sedaj vse skupaj
UVK je končal in spoznal Mobitel za krivega. Sedaj preverja ugotovitve UVK-ja Evropska komisija. Če se bo s ugotovitvami UVK-ja strinjala bo UVK izdal odločbo in s tem spremenil Itak Džabest in Mobitel prisilil, da bo UVK naslednjih 3-5 let potrjeval spremembe mobitelovih paketov.

Govora je bilo od spremembi 1200:200 v 600:600 ali 400:400.

Je pa UVK razširil preiskavo še na pakete Povezani. Zaradi teh preiskav najbrž Mobitel ne bo vstopil v mobilno vojno, ki jo je decembra sprožil Tušmobil. Vsaj Mobitel lahko doleti kazen v vrednosti 40 mio €.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
UVK je končal in spoznal Mobitel za krivega. Sedaj preverja ugotovitve UVK-ja Evropska komisija. Če se bo s ugotovitvami UVK-ja strinjala bo UVK izdal odločbo in s tem spremenil Itak Džabest in Mobitel prisilil, da bo UVK naslednjih 3-5 let potrjeval spremembe mobitelovih paketov.

Govora je bilo od spremembi 1200:200 v 600:600 ali 400:400.

Je pa UVK razširil preiskavo še na pakete Povezani. Zaradi teh preiskav najbrž Mobitel ne bo vstopil v mobilno vojno, ki jo je decembra sprožil Tušmobil. Vsaj Mobitel lahko doleti kazen v vrednosti 40 mio €.

prevec ce "nosi" tale mobitel zadn cajt da mu en mal prireže krila in se spusti na realna tla ....

pametni telefoni k jih reklamirajo ti nc ne koristijo pr mobitelu v paketu đabest z 100mb lahka nardis ... NIC

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
mam vklopleno sam poštudiri ti mal podrazali na 19e + zmanšali prenos podatkov wtf? ma sj povezani 44 sm tk takoj skenslu pa prenesu na orto v nulo za 15e ... lepo

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Problem zakaj je mobitel pod drobnogledom institucij je cena v njegovih paketih (itak džabest) in cene na nacionalnem roamingu.

Teoretično če bi Mobitel znižal nekatere cene za m@ roaming bi bili m@ paketi čisto ok. Problem je le v tem, da cene v paketih niso sorazmerno enake kot pri nacionalnem roamingu. Ali se spremenijo m@ paketi ali pa spremeni cene v nacionalnem roamingu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.