Samo res je cudna ponudba... Na obroke pride ceneje kot ce placas v enem kosu
... Ali pa je kaksna druga finta se zadaj? Da recimo pri uproabi Najnaj moras dat oz. imeti frej oba aneksa (UMTS + GSM) ...
Hotel sem samo povedati, da je Mobitel največkrat edina "konkurenca" s 3G signalom izven mest. Takrat ti 10GB vs 5GB nič ne pomaga, če jih ne moreš izkoristiti.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Če konkurenca nima 3G signala, kjer se nahajaš, potem ti itak vedno deluje počasneje kot z omejeno hitrostjo "neomejenega" paketa.
To velja za vse operaterje... ne samo za "konkurenco"...
V splošni akciji se ti "zasede" samo UMTS aneks, pri NAJ NAJ pa GSM+UMTS...Citat:
Uporabnik NoviC pravi:
Tega ne razumem. Samsung Galaxy S 399 EUR v splošni akciji "v paketu NAJ NAJ 15" pa dodatno 24 mesecev po 15 eur poleg naročnine. Kar pride 360 EUR. V čem je finta oz sem kaj spregledal? Lp
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
V splošni akciji se ti "zasede" samo UMTS aneks, pri NAJ NAJ pa GSM+UMTS...
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Greš k Senica & Odvetniki po pravni nasvet, pa je.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pomoje morajo najprej pocakati, da sploh bo na voljo tudi drugje... dvomim, da ga bodo izdali pred podjetjem RIM
Playbook naj bi menda v Ameriki bil na voljo v prvem kvartalu 2011, drugje pa sele v drugem kvartalu ...
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Nekaj zanimivega, predvsem pa novega pri nas (vsaj jaz še tega nisem zasledil).
Mobitel
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
Pogledal katalog pa nikjer ne piše da pride konec novembra. Sicer sem že 2x sam preverjal v mobitelovi trgovini če kaj vejo o tem pa nihče neve kaj in kako, vsi samo pravijo "verjetno konec novembra". Kje si pa ti izvedel ta padoatek? Ali dejansko to drži ali je to spet samo verjetno?