Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Samo res je cudna ponudba... Na obroke pride ceneje kot ce placas v enem kosu
smile-1.gif
... Ali pa je kaksna druga finta se zadaj? Da recimo pri uproabi Najnaj moras dat oz. imeti frej oba aneksa (UMTS + GSM) ...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.670
341
83
www.kacnje.eu
Ja, to je kar zanimivo - jaz sem poleti vzel SGS na NAJNAJ15. Skupaj me torej SGS stane 360 EUR in to celo na obroke. Skratka - zelo ugodno in težko bi našel ugodnejšo varianto.
No, ostanem pa seveda dve leti pri njih - ampak saj v kvaliteti storitve (vsaj v mojem koncu) Mobitel nima konkurence.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:

Če konkurenca nima 3G signala, kjer se nahajaš, potem ti itak vedno deluje počasneje kot z omejeno hitrostjo "neomejenega" paketa.

To velja za vse operaterje... ne samo za "konkurenco"
smile-1.gif
...
Hotel sem samo povedati, da je Mobitel največkrat edina "konkurenca" s 3G signalom izven mest. Takrat ti 10GB vs 5GB nič ne pomaga, če jih ne moreš izkoristiti.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
S tem se pa ne bi popolnoma strinjal... Dosedaj ni bilo veliko lokacij, kjer se gibljem... da ni bilo Si.mobil 3G signala... Tam, kjer ga ni, ga velikokrat tudi recimo Mobitel nima (hribovje nad Grosupljem recimo... ali pa hribovje nad Medvodami - Katarina, ...). Se pa strinjam, da je vec takih lokacij, kje Mobitel ima 3G signal, Si.mobil ga pa nima... ni pa tako crno, kot si ti predstavil
smile-1.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik NoviC pravi:
Tega ne razumem. Samsung Galaxy S 399 EUR v splošni akciji "v paketu NAJ NAJ 15" pa dodatno 24 mesecev po 15 eur poleg naročnine. Kar pride 360 EUR. V čem je finta oz sem kaj spregledal? Lp
V splošni akciji se ti "zasede" samo UMTS aneks, pri NAJ NAJ pa GSM+UMTS...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik schalko pravi:

V splošni akciji se ti "zasede" samo UMTS aneks, pri NAJ NAJ pa GSM+UMTS...

Se mi je zdelo, da je kaj takega... Samo je Mobitel to toliko zakompliciral s temi 10/2007, 11/2009, 6/2010, ... aneksi.... da se moras resnicno poglobiti v ponudbo... ali pa tecnarit po forumih ali pa Mobitelovim svetovalcem
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje morajo najprej pocakati, da sploh bo na voljo tudi drugje... dvomim, da ga bodo izdali pred podjetjem RIM
evil.gif

Playbook naj bi menda v Ameriki bil na voljo v prvem kvartalu 2011, drugje pa sele v drugem kvartalu ...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pomoje morajo najprej pocakati, da sploh bo na voljo tudi drugje... dvomim, da ga bodo izdali pred podjetjem RIM
evil.gif

Playbook naj bi menda v Ameriki bil na voljo v prvem kvartalu 2011, drugje pa sele v drugem kvartalu ...

Govori se za februar in marec. Ponudili naj bi ga istočasno worldwide.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Nekaj zanimivega, predvsem pa novega pri nas (vsaj jaz še tega nisem zasledil).

Mobitel;)

Tto stvar sem enkrat zadnjič zasledil v poslovni enoti od Tušmobil-a v Lj. , lahko povem da zelo praktična stvar. Še prej pa v BTC, pravtako v LJ.

Lp.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Pogledal katalog pa nikjer ne piše da pride konec novembra
confused-1.gif
. Sicer sem že 2x sam preverjal v mobitelovi trgovini če kaj vejo o tem pa nihče neve kaj in kako, vsi samo pravijo "verjetno konec novembra". Kje si pa ti izvedel ta padoatek? Ali dejansko to drži ali je to spet samo verjetno?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
Pogledal katalog pa nikjer ne piše da pride konec novembra
confused-1.gif
. Sicer sem že 2x sam preverjal v mobitelovi trgovini če kaj vejo o tem pa nihče neve kaj in kako, vsi samo pravijo "verjetno konec novembra". Kje si pa ti izvedel ta padoatek? Ali dejansko to drži ali je to spet samo verjetno?

Telefon prej kot meseca januarja ne bo prišel pa tudi, če uprava Telekoma plača HTC-ju miljon € v kešu kot avans, enostavno še ni dobavljiv za nas. Baje bo boljš ko bo HTC odprl svojo novo predvideno tovarno, do takrat pa
uf-1.gif
, nabavna služba je že seznanjena.

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.