Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ta limit ni narejen za njihovo zaščito, temveč za zaščito uporabnikov. V štartu monete pred leti ni bilo nobenega limita... potem so ga pa avtomatično dodelili vsem uporabnikom. Ga pa brez večjih težav lahko povečaš (imajo tudi standarden obrazec za to).
Če bi se bali, da uporabniki ne bodo plačevali (pre)visokih računov, bi nastavili limit na samo porabo, ne pa samo na moneto
jst bi pa vprasal kaj se dogaja v posavju z mobitelovem omrezjem. Prijatelj na mobitelu na enem obmocju ne more poklicati in skoz javka da je omrezje zasedeno. Se ce se zveza vzpostavi obema sumi.
Da sva se lahko kaj zmenila po telefunu je moral iti v drugo vas na drugo bazno zgleda da sva se lahk zmenla. Tko da zdej me zanima ce se kaksne nadgradnje delajo ali je kej crknilo v tistih koncih?
Ni nujno, da je problem pri Mobitelu, lahko je pri drugem operaterju. Tole šumenje mi prav tako ne diši na problem z omrežjem temveč prej občasen problem s telefonom. Tudi meni se je kdaj dogajalo na katerem izmed prejšnjih aparatov, ko sem bil povezan v UMTS. Sedaj pa že nekaj časa ne, res pa je, da imam precej nove telefone.
No to je Zavratec pri Studencu. Klical je več ljudi pa mu je isto delalo. Zjutraj in ko se je zvečer peljal domov je v tistem koncu delalo isto. Ima pa Nokio N97, N97 pa so med boljšimi za dober sprejem.
So to pa tisti kraji, kjer vsem operaterjem 2-5x prekine povezava in je signal bolj od 1/5 do 3/5 kot več.
uvk naj bi od mobitela zahteval da do 31.9 spremeni itak dzabest.
Mobitel je ponudil uvk-ju da bi bilo 400 minut v mobitel in 400 v druga mobilna omrezja. Uvk se s tem predlogom ne strinja.
Uvk zeli da bi bilo 600 minut v mobitel in 600 minut za druga omrezja. S tem da bi ostale stvari ostale nespremenjene.
Varuh preiskuje tudi druge mobitelove pakete. Verjetno bo moral vse pakete spremeniti tako da bo razmerje med domacim in tujimi omrezji 50:50. To je dobra novica za konkurenco.
Se pravi UVK zeli, da naj Mobitel ponudi vec, kot ponuja zdaj ? V tej dezeli ocitno gojimo eno izredno dobro gnojilo za retardirance, ce jih toliko zrase ... in vsako leto sproti. Najbrz bi ga morali izvazati, pa bi imeli vsi drugi vec retardirancev kot mi, da ne bi bili ravno rekorderji.
Ce bi obstajal program za razvoj enega sistemskega insekticida ("Javnoupravocid"), bi vlozil denar v ta razvoj. Debili brez primere, najprej po nalogu Tusa in Jansa nekaj o zvisanju cen, zdaj pa ni vec dovolj dobro za bodoci podmladek SDS, je pa treba dodati vec minut
uvk si zeli tistih 1000+200=1200 minut kot jih ponuja v paketu razdeliti na pol.
Mislim da gre to v pravo smer 50:50 klici. Je pa res 600:600 ce bo ponujal za 19 eur bo sel m@ v totalni minus. Je pa res kar si je skuhal s krsitvijo zakona naj to tudi poje. Krivda mu je dokazana, s dokumenti s mobitela.
Mobitel ovira konkurenco ze od nmt, pa do simobila. Skoda da mobitel ne more placat svoje grehe se iz leta 2000 pa vse do danes.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.