Pri Simobilu je tako, da greš do njihovega šaltra, pokažeš račun od Mobitela, davčno in osebno, pa zrihtajo v 5minutah. Jaz sem ravno včeraj prestopil. Verjetno je za druge operaterje isti postopek.
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Sam imam eno vprašanje. Naročil sem Galaxy S pri mobitelu vezan sem še pri drugem operaterju danes sem dobil sms da z 30.7 bo prenos številke, sedaj pa pravijo da bo na telefon potrebno počakati še 2 meseca. Kakšne imam potem opcije?? Če prav razmem v 10 dneh od aneksa moram vzeti telefon, tega telefona pa ne bo. Lahko vzamem kakšen slabši telefon, lahko prekinem vse skupaj, ne morem pa vzeti aneksa in čakati 2 meseca da mi potem dajo telefon?
nič ne hodiš več na @m... greš direkt na novga operaterja in je to-to. Oni potem v tvojem imenu urejajo prenos in prekinitev pri prejšnjem operaterju...Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
danes grem sklenit novo narocnino k konkurenci. Stevilko prenesem in z mobitelom nocem vec nkikdar opravka. Moram se vseeno na mobitel iti kaj naret al vse pri novem uredim?
Če v osmih dneh po prehodu vzame telefon, mu 3 mesece ni potrebno plačevati naročnine. Verjetno je to mislil...Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Sam imam eno vprašanje. Naročil sem Galaxy S pri mobitelu vezan sem še pri drugem operaterju danes sem dobil sms da z 30.7 bo prenos številke, sedaj pa pravijo da bo na telefon potrebno počakati še 2 meseca. Kakšne imam potem opcije?? Če prav razmem v 10 dneh od aneksa moram vzeti telefon, tega telefona pa ne bo. Lahko vzamem kakšen slabši telefon, lahko prekinem vse skupaj, ne morem pa vzeti aneksa in čakati 2 meseca da mi potem dajo telefon?
pa sej ne morš podpisat aneksa, dokler telefona nimaš v roku - ni logike. Aneks boš podpisu šele potem ko boš dubu telefon... Številka se bo dne 30.7. normalno prenesla le da boš cca 2 meseca še brez aneksa
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sicer pa glede Galaxy S. Zaspemali so celo Slovenijo z jumbo plakati, oglasi v revijah,... ...sedja pa mobilnikov ni?
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
In sedaj je spet Mobitel kriv, da dobavitelj ne more zagotovit aparatov
Misliš da bi se šli takšno oglaševalsko akcijo, če bi bilo samo 2000 aparatov naročenih?
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
In sedaj je spet Mobitel kriv, da dobavitelj ne more zagotovit aparatov
Misliš da bi se šli takšno oglaševalsko akcijo, če bi bilo samo 2000 aparatov naročenih?
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Mogoče pa so jih naročili pri tistem fantu, ki je pobiral avanse za iPhone 4.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Mogoče pa so jih naročili pri tistem fantu, ki je pobiral avanse za iPhone 4.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Saj za sklenitev narocniskega razmerja ni nujno,d a se vezes z aneksom. TI lahko uproabljas storitve tudi s kaksnim drugim mobilnikom...
Sicer pa glede Galaxy S. Zaspemali so celo Slovenijo z jumbo plakati, oglasi v revijah,... ...sedja pa mobilnikov ni?