Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
iphone 3g za 12€, pa tytn9 za 20€
hysterical-1.gif

rokyone

Pripravnik
18. nov 2008
38
0
6
No, da ne boste mislili, da je M@ z itak džabest rešil vse probleme, naj vas opomnim, da za mlade do 31. leta starosti jih je rešil, ti so res dobili ogromno za 15€ !!
Zdj pa naj vas spomnim na ostale, stare 31+ , ti pa še vedno plačujejo 2x več kot tisti na Simobilu in Tušmobilu, za nagrado imajo pa še telefon 2x dražji kot pri konkurenci!!

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik rokyone pravi:
No, da ne boste mislili, da je M@ z itak džabest rešil vse probleme, naj vas opomnim, da za mlade do 31. leta starosti jih je rešil, ti so res dobili ogromno za 15€ !!
Zdj pa naj vas spomnim na ostale, stare 31+ , ti pa še vedno plačujejo 2x več kot tisti na Simobilu in Tušmobilu, za nagrado imajo pa še telefon 2x dražji kot pri konkurenci!!

ja in? Signal pa imamo
aplauz.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik rokyone pravi:

Lepo da si se registriral s tem namenom na forumu.

Telefoni so 2x dražji? Daj tole malce utemelji nam Bedancem, po možnosti z upoštevanjem, da se primerjajo jabolka z jabolki in ne hruškami (npr Povezani 44 vs Tušmobil 50 in ne Penzion paket vs Tušmobil 50 - cene telefonov so odvisne od paketa.)

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
ja meni je itak džabest paket fajn paket.... za to ceno dobim ful veliko, pri meni so predvsem ključnega pomena sms-i 1000, to je res pomembno, pa klicarjenje itak!

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tisti, ki se bolj spoznate na zadeve okrog Mobitela ... zakaj za hudiča ne morem dobiti SE G900. Že klicarim več kot 14 dni, pa mi ne morejo povedati, kdaj jih bojo spet dobili. So mi rekli, da imajo (kao) neke probleme s Sony Ericssonom. Kdo kaj bolje ve, kdaj ga lahko dobim ali pa če imajo še kje kakšno staro zalogo?

B81

22. jul 2007
37.667
10.951
113
Znano tudi iz S!. Pravijo, da če te informacije nimajo prodajalci, potem JE PAČ NI (informacije)
grin1.gif

Pri Telerayu pa zatrjujejo, da jim dnevno dobavljajo telefone in da je tudi gsm, za katerega sem spraševal, bil poslan njim.

Zanimivo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Znano tudi iz S!. Pravijo, da če te informacije nimajo prodajalci, potem JE PAČ NI (informacije)
grin1.gif

Pri Telerayu pa zatrjujejo, da jim dnevno dobavljajo telefone in da je tudi gsm, za katerega sem spraševal, bil poslan njim.

Zanimivo.

Od Teleraya bodo tezko dobili Sony Ericsson G900
smile-1.gif

S Sony Ericssoni je sedaj malo problematicno... ker uvoznika ni... mislim, da Slovenijo pokirvajo kar iz Zagreba... servis pa je prevzel DHL Italija
rolleyes-1.gif

Bodo morali pri Sony Ericssonu malo bolje razmisljat, ker si bodo drugace pokvarili ime v Sloveniji...

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16

Glede telfonov je to vse kar bo s strni M@?Ali še bodo prišli kakšni novi telefoni, nekako se mi zdi da ni bilo nobenega velikega pompa z telefoni, bilo pa je veliko pompa z zelo dobrimi pakete.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Od jutri oz. petka bo na zalogi že napovedano:
- Sagem Hello Kitty 39€ - splošna pn akcija
- LENOVO ThinkPad SL500+ 150€ - sklenitev/podaljšanje paketa Internet neomejeno
Na novo pa bo v prodaji:
-LG KC910 Renoir - 39€ v paketu povezani 44/77, 369€ v splošni naročniški akciji

Stvari okoli Sony Ericssona so pa trenutno mission impossible
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik rokyone pravi:

Lepo da si se registriral s tem namenom na forumu.

Telefoni so 2x dražji? Daj tole malce utemelji nam Bedancem, po možnosti z upoštevanjem, da se primerjajo jabolka z jabolki in ne hruškami (npr Povezani 44 vs Tušmobil 50 in ne Penzion paket vs Tušmobil 50 - cene telefonov so odvisne od paketa.)

Coolpower bi se kar strinjal z njim.Za nas ki smo 31+ pri mobitelu ni primerljivega paketa kot ga ima sedaj za mlade.
Da so pa mobiteli dražji,pa drži.Pri tušmobilu dobiš Omnio v paketu 50 za en evro.Pri mobitelu v primerljivem paketu 55 ne dobiš takšnega fona,po takšni ceni

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Verjetno je to zadnja "posodobitev" mobitelov pri M@, res škoda da bo ostalo samo pri tem.Ker po navadi ljudje menjujejo aparte november december(bolj množično kot ostale mesece). Zanimivo za Sony Ericsson, politika M@(da so nabavne cene previsoke ) ali pa uvoznika(da jih ne dobi pravočasno) ?

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Ne verjamem da je zadnja. Skoraj vsak dan se dodaja kakšen nov model in ne vem zakaj bi bilo drugače v prihodnje...

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
In ti misliš, da te stvari pridejo do xyyy ljudi v prodajni mreži par tednov prej? Ni šans. Stvari se delajo v zelo ozkem in čedalje ožjem krogu, vsi ostali zvedo takrat ko morajo in nič prej. Tisto kar šušlja okoli hiše pa dostikrat ni resnično, bodisi slučajno, bodisi se to naredi namerno.

V kupu sena je težko odkriti šivanko in tudi pravo informacijo se najbolje skrije v poplavi sorodnih informacij. Potem pa ugani, kaj je res...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
kako se pri mobitelu obračunavajo naročnine in kako dejanska poraba? je tako da, npr decembra plačam naročnino za december in porabo (klici/smsi/prenos podatkov) za november?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Torej štartamo!
cheer.gif

Hec.

Sej ni panike, verjamem, da so to interne informacije. Samo prišlo mi je na uho, bomi videli, če bo kaj kruha iz te moke. Mene osebno to ne prizadane kaj preveč.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.