Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

Ga pa lahko naročijo. Ni treba tebi hodit v MB zaradi tega.

Že 3 tedne zapored hodi v center spraševat... vedno ji rečejo, da ga dobijo naslednji teden (zadnjič sem bil zraven... bi vprašal to kar tam ampak, ko sem videl odnos tistega prodajalca, sem se raje obrnil in odšel)... Mi ni problem v MB vzet, samo ne vem, če je to mogoče...

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Ne da se. Ker rabijo njen podpis.
Ravno včeraj sva z mojo sestro kupovala mobitele, ker je bil že skrajni čas. Jaz sem vzel telefon prek njenega aneksa (Simobil Orto v nulo), ona pa je vzela preko mojega (Mobitel Itaq Džabest). Ko je sestra zame na Simobilu vzela mobitel, so potrebovali njen podpis, saj je kupila mobitel prek njene številke, prek njenega naročniškega razmerja. In zgodba se obrne, ko sem jaz uzel mobitel zanjo na Mobitelu.
Torej mora bit ona sigurno s tabo =/ Žal...
rolleyes-1.gif

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Jap, v centru v MS je pravo šalabajzerstvo. Kar koli vprašaš glede teh telefonov, kot da odkrivajo toplo vodo.Vejo samo tisto kar jim povejo nadrejeni, pa še od tega minimuma, minimum.Najboljše, da hodiš samo plačevat tja položnice, pa v primeru da si 100% kateri telefon hočeš kupit, greš pa vzameš.Drugače ti priporočajo nekako tako; ta telefon ima,....aja pa Umts, odlična zadeva(Zakaj se pa to uporablja - >da se lahko gledaš preko telefona- >>vouuu!!) telefoni pa prihajajo kot ,da gre pošiljka iz Lj v Ameriko.Pa nikoli ni nobenega na zalogi,razen seveda tistih kateri tako ali tako negrejo v prodajo po celotni Sloveniji.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.342
113
Dejte kake pisne pritožbe spisat. Z dejstvi, urami obiska, imeni zaposlenih. Se bo hitro rešilo. Sej dvakrat al pa trikrat še verjameš da je bila stranka tečna potem pa ne več. Mislim da je bilo kakih 6 let nazaj ko so zaradi pritožb poslali pa mistery shopingov v koper oz. novo gorico (ne spomnim se vec kje naj bi to bilo) in je v roku 14 dni 5 zaposlenih (komplet izmena ki je bila v sluzbi ob preverki) iskala novo sluzbo oz bila prerazporejena.

Te stvari podjetja jemljejo bolj resno kot se morda zdi na prvi pogled. Tako da spisat pritozbo in se bo preverilo, takole na forumu pa jamranje ne pomaga =)

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Verjamem da ne, vendar je zadeva taka, da jaz z njimi sploh nimam več opravka. Če imam kaj za urediti v zvezi z Mobitelom (naročnina, aparat ...) grem preprosto do pooblaščenega posrednika, katerih se v Novi Gorici in okolici ne manjka. Razumejo se ravno toliko ali še bolj od "pametnih" v MC Nova Gorica. Drugače pa sem z odnosom v npr. MC Ajdovščina (LJ) zelo zadovoljen.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Bil ta teden v cityparku in tudi lahko pohvalim odnos. Pa če bi imeli N5800 100 na zalogi bi jih po mojem v 2urah prodal:)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.342
113
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Drugače pa mislim, da se strinjaš da je MC Nova Gorica med slabšimi
wink-1.gif

Ja saj zato sem napisal naj poslje pritozbo. Nadutih nesposobnezev ne maram in ne podpiram pa tudi ce smo v isti firmi.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Moneta ne dela trenutno? Se kaj ve, kdaj bo začelo spet delat?

EDIT: so že zrihtal....

Nazadnje urejeno:

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
kdaj misl mobitel kej e71 znižat. v vseh paketih je po 270€. Lohka bi mel kak Ðabest 10 mescev ÐAbe 0€, tko kot ima simobil če ga skleneš do 31.3. Tapravi oderuhi.

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
kdaj misl mobitel kej e71 znižat. v vseh paketih je po 270€. Lohka bi mel kak Ðabest 10 mescev ÐAbe 0€, tko kot ima simobil če ga skleneš do 31.3. Tapravi oderuhi.

Pripelji 5 prijateljev na Dzabest, pa boš imel 10 mescev ÐAbe 0€.
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.