Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Aha, good thinking... A potem ne morejo sodeloavat Mobitelovi ne uporabniki (js bi takoj mamo pa fotra in celo žlahto prjavu da bi ja kej zadel:)) ?

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
A, mogoče, kdo ve ,kdaj pridejo omenjeni telefoni v prodajo( Samsung C6620 Valenci in Motorola VE538), omenjeni so že v novem katalogu pomlad 2009 v Paket Džabest?

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Vemo kako ažurni so ljudje tukaj
wink-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Vemo tudi to, da vnaprej operaterji ne razrkrivajo komercialne ponudbe. Ta se razkrije takrat, ko se operater tako odloči in objavi ustrezno informacijo na spletni strani, eventuelno pa še v oglasih. Indiserji (nekateri) že vedo, kaj prihaja, a tega tukaj ne bodo pisali.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik borce pravi:
A, mogoče, kdo ve ,kdaj pridejo omenjeni telefoni v prodajo( Samsung C6620 Valenci in Motorola VE538), omenjeni so že v novem katalogu pomlad 2009 v Paket Džabest?
V omenjenem katalogu pri Samsungu C6620 Valenci piše, da bo na voljo konec marca. Vse ostalo pa ti je že odgovoril Coolpower.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Nikjer še nisem zasledil nove ponudbe za mobi uporabnike ...

Citat:
»Povej vse« za dolge Mobi pogovore
Mobitel z novo storitvijo »Povej vse« svojim predplačniškim uporabnikom omogoča izjemno ugodne klice na številke v lastnem omrežju. Mobiuporabniki lahko tako na več kot 1,3 milijona mobilnih številk Mobitela, Debitela in IZImobila v domačem omrežju kličejo za le 0,27 evra.

še URL

zadeva bo nedvomno prišla prav precej uporabnikom

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Mobtelovci a bo kaj v smeri BlackBerry Curve 8900 (pa za neko normalano ceno prosim
smirk-1.gif
), Simobil vas sisa po levi ter desni.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ko bo pač bo. Nobena ekskluziva ni večna, tudi za Nokio 5800 ne, ki jo ima ekskluzivno Mobitel, Simobil pa jo bo šele sedaj počasi dobil. Podobno je pri Stormu, le v obratni smeri.
Če so tvoje travme tako silne pa ti predlagam da greš kar k Simobilu. Upam le, da ne bo potem jokanja v sosednjem forumu. Nekateri so pač večni nergači, ampak tudi s takimi je treba živeti.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Moje travme niso tako mocne. Sem "zvest" Mobitelu vec kot 10 let in tako bo tudi ostalo! Za primerno storitev sem pripravljen odsteti denar, vseeno se mi pa zdi malo noro, da je BlackBerry 9000 Bold v splosni akciji preko 500€ skupaj s 24 mesecno vezavo.

Nisem uporabnik za 15€ na mesec, tako da bi vseeno premislil, ce je ravno pametno klatiti taksne neumnosti ter me posiljati k Simobilu.

EDIT
Dodana vezava.

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Saj smo v svobodni deželi, a ne? Ponudba je javna, vsak je vesel stranke, lepo da si pri Mobitelu. Zagotovo nisi pri Mobitelu zaradi lepih objav na Alterju ali pa nasmeha svetovalke v Mobitelovem centru. Predvidevam vsaj, da te prepriča ponudba. Torej, zakaj bi drug drugemu lezli v rit brez potrebe?
Pa še to. Bold je cenovno najugodnejši (pri Mobitelu) v paketih Povezani 44 in 77 kjer je krepko cenejši od 200 EUR ob vezavi. Zakaj je v osnovi dražji? Verjetno zato, ker so drugje Vodafoneovi BlackBerryju kjer ekonomija obsega naredi svoje saj se jih nabavlja po nekaj sto tisoč ali celo več. Vse pač ne more biti vedno najboljše in za povrhu še najcenejše pri Mobitelu saj bi se sicer APEK in UVK razpočila, predvidevam vsaj.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tudi odnos s stranko mi veliko pomeni, do zdaj nimam vecjih pripomb.

Komentar "lezenje v rit" ne razumem najbolje, ni moje podrocje.

Jaz rauzmem, da mi na vsak nacin poskusas prodati paket Povezani, vendar ti zelim povedati, da je kar dosti specificnih uporabnikov, ki jim paket Povezani pomeni popolnoma nic. Jaz sem ena izmed taksnih strank, Povezani mi ne doprinesejo popolnoma nic.
Razumem, da vam APEK ter podobne agencije obcasno ne pustijo dihati, vendar vseeno, nekatere cene so resnicno pretirane. Obcasno imam obcutek, da zelite stranko samo izkoristiti, ker telefon tipa BBBold vecinoma potrebujejo poslovne stranke, ki imajo vec pod palcem. Vem, Mobitel ni dobrodelna ustanova, vendar pozresnost tudi na mestu. Popolnoma realna cena za BBB je cca. 300€ s 24 mesecno vezavo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Seveda boš potem tudi razumel, da subvencije ne morejo (ne smejo) biti previsoke saj bo prej omenjene državne organe zopet kaj motilo. Če proizvajalec postavi višjo ceno kot Vodafoneu je tudi prodajna takšna.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Eno vprašanje... Sestra ima đabest in si želi novi mobitel... In ker željenega pri mobitelu v MS valda nikoli ne bodo dobili, me zanima, če lahko jaz vzamem telefon na njeno ime, recimo v MB...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Eno vprašanje... Sestra ima đabest in si želi novi mobitel... In ker željenega pri mobitelu v MS valda nikoli ne bodo dobili, me zanima, če lahko jaz vzamem telefon na njeno ime, recimo v MB...

Ga pa lahko naročijo. Ni treba tebi hodit v MB zaradi tega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.