Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Naj kdo sproba na Nokii N95, ki ima video izhod. Verjetno se da signal spraviti tudi na TV. Žal je nimam in ne morem sam poskusiti, me pa zelo srbi, kako vse skupaj izgleda na big screenu.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.312
7.318
113
No kakorkoli, še vedno one big happy family.

Ker sva s Pakulom danes izgubila kar nekaj zivcev, sedaj od hladnemoči pricakujeva javno povabilo na pivo.

Sicer se bo pakul protestno priklenil na rampo pred garazo na vilharjevi.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Naj kdo sproba na Nokii N95, ki ima video izhod. Verjetno se da signal spraviti tudi na TV. Žal je nimam in ne morem sam poskusiti, me pa zelo srbi, kako vse skupaj izgleda na big screenu.

Izgleda super
cheer.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No kakorkoli, še vedno one big happy family.

Ker sva s Pakulom danes izgubila kar nekaj zivcev, sedaj od hladnemoči pricakujeva javno povabilo na pivo.

Sicer se bo pakul protestno priklenil na rampo pred garazo na vilharjevi.

Jaz te povabm na pivo bova gledala cartoonetwork skupaj
cheer.gif

dejmo mal off s tem offtopicom
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pakul, Apollo! Ta ideja s pivom je zlata vredna. Vesta, kje me najdeta, v okolici je nekaj finih lokalov, kjer mične natakarice strežejo ravno prav hladno pivo. Bomo degusirali nekaj rund in si privoščili vsak svoj kanal na mobilni TV
smile-1.gif

Samo, da ne bo kdo Golice naštimal ker mu lastnoročno zaplenim telefon
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
SPAM ... Pokličite se preko mobitela, tudi to Mobitel ponuja oz. se povideotelefonirite in se zmenite ...
tongue-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tale TV je pa super za dolgčas preganjat. Tudi rokovnik je uporabna zadeva. Same pozitivne pridobitve.
zmaga.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik rupa pravi:
Vsa čast Mobitelu za tole Tv, pa še zaenkrat zastonj

Ja, dokler je zastonj je vse super in oh in sploh.
Pozneje, ko bodo zadeve zaracunane, bo pa spet pljuvanje.
Lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Meni mobilno TV se ni uspelo pogledat... Vceraj cel dan (z. tocneje celo popoldne) nisem mogel niti na Planet... danes pa sicer planet dela, ce kliknem na link Mobilna TV pa dobim bel ekran z napisom:

Sorry

The request was time out.

Poskusam s telefonom SE K850i ... vceraj pa sem probal tudi z Nokio 6120c ... Vceraj je bila lokacija Medvode in se prej Ljubljana, kjer je prisoten UMTS signal, danes je lokacija Kranj, kjer je tudi UMTS (HSDPA)

frown-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Citat:
Uporabnik rupa pravi:
Vsa čast Mobitelu za tole Tv, pa še zaenkrat zastonj

Ja, dokler je zastonj je vse super in oh in sploh.
Pozneje, ko bodo zadeve zaracunane, bo pa spet pljuvanje.
Lp

Saj ne more biti vedno zastonj. Tukaj je strošek prenosa podatkov, dogovori s ponudniki vsebin itd. Pa tudi storitev bo šla naprej, funkcionalno in vsebinsko. Za zdaj je zastonj, primerno za preizkusiti, nihče nima podlage za kritike. Varianta s free ogledom je zelo na mestu, na začetku.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Jst pa pridem na Mobile TV stran, vidim pa le EPG oz. spored. Nikjer ne vidim nobenega linka za ogled TV kanala?

Any Idea?

Imam pa Nokia E60.
Ja, na Planet moraš iti z dostopno točko, ki ima vpisan posredniški strežnik (npr. Planet Mini in ne Mobitel Internet)

Ava

Zelenc'
4. jun 2008
12
0
1
Aha, torej, če prav razumem, se da prenest vse akr imaš shranjeno na telefonu, ne pa tega kar imaš shranjeno na sim kartici?

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
mah, tv se vedno dela - request timed out. bruka! se je ocitno zacel zgledovati po simobilu, tkole ponavad zgleda ko oni kaj novga predstavjo.
smile-1.gif
skoda, k bi znal bit cist zanimiva zadeva.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.