Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
No kolikor je meni znano Simobil želi pristopiti k sistemu brez vsakršnih odvečnih stroškov - popravite me, če se motim. To seveda ne gre. Lahko pa se vprašamo ali sta Mobitel in NKBM zlobna ker ne podarita sredstev, ki so šla v razvoj in vzpostavitev sistema, ostalim operaterjem, ali mogoče ostali operaterji s tem kažejo koliko jim je mar za svoje stranke, ker so te prikrajšane za mobilno plačevanje prav zaradi trme operaterja.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No, vse je stvar izračunov in poslovne logike. Normalno je, da bi eden čim ceneje kupil, drugi čim dražje prodal. če je dovolj interesa se bosta našla vmes. Če bo Moneta predraga pa se bo Simobil pač odločil za lastni sistem mobilnega plačevanja, v nekoliko manjšem obsegu, kot to omogoča Moneta.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Konec koncev to ni taka reč za razvoj, največji problem so potem pogodbe s ponudniki....zato moneta simobilu prav pride

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
tale nagradna igra je faaaajn! Sem ravno danes plačala z Moneto pijačko. Upam, da postane še bolj razširjena, glede na to da imajo tako promocijo, upam da kar razmišljajo o tem. Podobno reč imajo na japonskem, kjer lahko plačaš vse od koncertov do kart za vlak. to bi blo na primer zelo koristno in uporabno.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
očitno se motiš.
si.mobil ima svojo različico, poleg tega pa morda kdaj dobi tudi moneto,... če bo m dal

b

Ti se kar šali, ja. Če se midva potrduiva, tudi narediva svojo različico, ampak nama prav malo pomaga, če ne vloživa truda v razvoj mreže.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Lahko pa se vprašamo ali sta Mobitel in NKBM zlobna ker ne podarita sredstev, ki so šla v razvoj in vzpostavitev sistema, ostalim operaterjem.

ZLobna ker ne podarjata? Pa kaj ti pišeš model...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Preberi do konca objavo. Ali-ali situacija pa to ...
wink-1.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
tale nagradna igra je faaaajn! Sem ravno danes plačala z Moneto pijačko. Upam, da postane še bolj razširjena, glede na to da imajo tako promocijo, upam da kar razmišljajo o tem. Podobno reč imajo na japonskem, kjer lahko plačaš vse od koncertov do kart za vlak. to bi blo na primer zelo koristno in uporabno.

Ja, več casha v širjenje sistema in manj v oglase. Ne, saj se hecam, tudi promocijo Monete morajo naredit, folk še premal ve zanjo. ko bo vsak vprašal "a mate na Moneto?", se bodo tudi plačilna mesta prej odločila.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Mobitel ima nove naročniške pakete GSM/UMTS.
Imena: Povezani 11, Povezani 33, Povezani 55.

Ti paketi vsebujejo posamezne količine pogovorov,
najbolj zabavno in prijazno pri njih je to, da
lahko neporabljene količine preneseš v naslednji mesec.
smirk-1.gif

Če porabiš vključeno količino, presežek plačaš po ceniku posameznega paketa.

Mesečna naročnina pa je enaka številki v imenu paketa.

Detajli na M@ strani:

http://www.mobitel.si/slo/ponudba/gsmnarocniki/ponudbainceniki/narocniskipaketi/paketipovezani.asp

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.121
10.980
113
kod Džej-Zija
Ker si ravno ti zadnji: menda se obeta nova akcija v nekaj dneh. Se že kaj ve o tem? Ker sem ravno v nabavljanju kakšnega boljšega telefona.
grin1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
smile-1.gif
no, slišati je bilo, da pride med drugim tudi samsung soul. zadevo si namreč mislim nabavit, glede na to, da je poletje pred vrati, rabim temu primeren telefon.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
smile-1.gif
no, slišati je bilo, da pride med drugim tudi samsung soul. zadevo si namreč mislim nabavit, glede na to, da je poletje pred vrati, rabim temu primeren telefon.
Soul je v prodaji pri M@ že od 20.5. za 289€...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
smile-1.gif

Okej sori, prehitro sem bral. O Soulu maš kake zanesljive informacije ali samo ugibaš? To bi bilo res zakon!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.