a bi mogu bit draft n?Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Tipični fanboy
Če je od Mobitela, potem je prav gotovo najboljše, četudi je že pet let za časom.
Prav pogrešam še kakšno floskulo:
...prvi uvedel...
...nacionalni interes...
...tehnološko najnaprednejši...
...revolucionarna rešitev...
@lokacije
http://www.neowlan.net/slo/3.php
Pokaži mi boljšo tovrstno rešitev in če bo primerno poceni jo bom z velikim veseljem uporabljal. In če sem jaz tipični fanboy, potem imaš ti krizo identitete in iščeš pozornost s takšnimi neumestnimi komentarji.Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Tipični fanboy
Če je od Mobitela, potem je prav gotovo najboljše, četudi je že pet let za časom.
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
In nazaj na topic 11 Mb/s je pri browsanju dejansko težko preseči, res dvomim, da kdo rabi več.
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Prav pogrešam še kakšno floskulo:
...prvi uvedel...
...nacionalni interes...
...tehnološko najnaprednejši...
...revolucionarna rešitev...
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Prava pacienta. Verjetno brskata po super duper spletnih straneh, kjer megabitne hitrosti komaj zadoščajo. BI mogoče draft n? Bo penis potem bolj trd? Imata ziher doma vsaj 802.11g, a kaj, ko je internet linija megabitna, a ne?
Je pa najlažje pljuvati čez tisto, kar sam ne premoreš ali kar drugi spravijo ven.. Tipična Slovenceljna. Zahojena, kritikantska, ki si vbijeta svojo resnico in jo ponavljata kot umsko zaostala papiga.
Moje sožalje. Če bosta kdaj rabila bon za kakšen trening pozitivnega mišljenja mi javita. Vaju častim, to bo prvi primer tovrstnega družbeno odgovornega ravnanja v Sloveniji. Najnaprednejši, Za največje bedake
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
NAT in začetek seje od zunaj...
Kako že gre to?
Zelena konkurenca nima teh problemov, res da jim deluje bolj po polžje, a so tudi tretjino cenejši.
Ostala dva pa sploh nista v igri.
Citat:
Uporabnik blustar pravi:
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
no, potem je tukaj še nova ugodnost za naročnike m4, ki se svita na obzorju ...
A se že zadost svita, da lahko kaj poveš? A bodo tudi kaj več izbire ponudil?
Si le moral priznat, da javni IP in NAT le NISTA enakovredna.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Si našel dlako v jajcu, a ne? Takšno, ki jo opazita dva uporabnika Alterja, ostalim pa dela brezhibno.