Novo pri fikusu

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Žalostno, da bi nekateri radi zbrisali kar vse s katerimi se ne strinjate.

Recimo Deky spama vsaj desetkrat več od mene pa ga nihče ne briše?????

Sicer je pa itak škoda časa mojega časa za pisanje takim nestrpnežem, imam več kot dovolj pametnejšega dela.

Boste pa pač imeli bolj monoton in dolgočasen forum.

Lp

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Kdo spama.. A jst? Ti si tisti ki spam non stop piše.. Sedaj sem pa jst kriv ko ti si tisti ki ga treba malo na hladno dat..
bonk.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Ahja...Malo sem prehitro gledal vse skupaj... Zdej štekam kaj je hotel povedat @Borovnica
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Da je jasno kdo spama. Fikus, ki je napisal 25 sporočil v roku dveh dni.

25 sporočil v roku dveh dni po celem Alterju je zate spam
bonk.gif

Spam bi bil, če bi jih toliko napisal vsako minuto...

Sicer bo pa kmalu bolje, ker boste taki bolniki kmalu vsi na moji listi ignoriranih...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Lastnika foruma, tak rabijo takšne. Jim prinašajo profit. Sej alter.si je pa tak namenjen spamanju. Lahko bi kak odstotek zaslužka dobili tudi posamezniki, ki delajo profit
evil.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
25 sporočil v temi ki tam nima kaj delat,.. zato spam,.. ,..
tu imaš temo in tu povej vse tisto kar si hotel po ostalih temah pa ti nihče ne bo hotel ničesar,..temo novo pri,... pa psuti pri miru,..
b

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Po mojem obira premajhne olive, zato piše pritožbo na vrhovno sodišče.
Upam, da ga, glede na znanje nekaterih uporabnikov, po odgovor, zakaj so olive tako majhne, ne preusmerijo na Alter
evil.gif

Aja, saj on ne obira oliv, temveč oljke ..
evil.gif
sem šele zdaj videl.

Nazadnje urejeno:

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ojoj, zdaj sem šele opazil to temo in jo prebral
grin1.gif

In temu kekcu sem pred eno uro še odgovarjal v temi nižje (pametni mobilniki).

Ali je Alpine, ali pa njegov dvojček
stupid-1.gif

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Vsak pošten dvor mora imeti dvornega norčka. Ko prejšnji gre, se nabavi novega.
Dvorjani pa se morajo do njega vesti tako, da ta sploh ne opazi, da ga imajo samo za zabavo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Da je jasno kdo spama. Fikus, ki je napisal 25 sporočil v roku dveh dni.

25 sporočil v roku dveh dni po celem Alterju je zate spam
bonk.gif

Spam bi bil, če bi jih toliko napisal vsako minuto...

Sicer bo pa kmalu bolje, ker boste taki bolniki kmalu vsi na moji listi ignoriranih...

Tvoji 25 v dveh dneh ni spam, Deky_-jevih 25 v treh tednih pa je
hysterical-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
copy paste iz novo pri Telekomu

Tudi Nokia 3310 ne bo večna in jo bo treba zamenjat, pa jo noben več ne dela....

Za resno delo mi je 10 inčna tablica krepko premajhna, kaj šele 5 do 6 inčni telefon, ki je neroden za prenašat, za resno delo neuporaben, pa zaradi ogromnega zaslona mu gre baterija v parih urah....

Vsaj deset kupcev poznam, ki bi takoj kupili odličen telefon, ki bi bil manjši od 4 inčev.(Podpora našim LTE, vsaj 13MP fotoaparat z dvojno led lučjo, vsaj 2GB rama, vsaj 3000mAh baterija, ki bi držala skoraj cel teden, morda dve aktivni sim....)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dajmo najprej razčistiti kaj je resno delo na telefonu ali tablici doma,..

Moja upoaba compa/tablice/telefona je omejeno na brskanje po internetu (forumi, novice, shoping), you tube, narišem kakšno sobo in postavim pohištvo, pripravim kakšne komade za v avto,..tv, navigacija, igrice, slikanje,..
Za vse tole mi odlično služi 5,7" Samsung note 4,..comp doma odprem le še redko,..za vse to je 4" telefon neuporaben in nefunkcionalen, premajhen ekran in premalo prostora za tipkanje,..

Zdaj pa ti men povej kaj bi ti delal na 4" telefonu,..Za branje je več ali manj neuporaben, maili, smsji, facebook skoraj neuporaben, razen če imaš manekenske prste, ok mmsjal, slikal, navigacija bi mogoče tudi šla,..you tube , muzika ok, igrice kakor katera, spletna banka neuporabno, televizija neuporabno,..

Naj slišim še tvoje mnenje fikus,..
b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Moderatorji ali admini... Dajte ze ustimat, da bo fikus videl tole temo... Kot kaze je ne vidi, ker se vedno smeti po vseh drugih temah in se ponavlja kot Telebajski... Vsaj ene trikrat napise isto stvar v razlcinih temah,,,
wink-1.gif