Novo pri fikusu

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
O kristus Marija, povezavo naj pošljem namesto direktno slikce???

Potem jih bom pa naslednji mesec poslušal še s tem, da so zaradi mene prekoračili limit prenosa podatkov, pa še sam ga bi.

Sicer pa to sploh ne pride v poštev, ker imam blokiran internet preko nacionalnega gostovanja.

Nič več ne porabiš podatkov kot, če pošlješ email... Ne rabijo porabiti prenosa podatkov, enostavno pogledajo, ko so na Wifi-ju.
Kako misliš, to, da ima blokiran internet? Kakšnega sekret operaterja imaš to?

Prenos MMSov je zastonj, prenos podatkov pa ni-recimo pri Tušmobilovemu paketu premium S.
Wifi, mi zaupaš koliko 45 in več starih sploh ve kaj je to?

Res imam sekret operaterja, ki je bil pred leti pol cenejši od ostalih in sem pač šel k njim, nazadnje me je pa še premamil s telefonom za en cent;)
Njihovega omrežja 90% časa nimam, sem pa zato vzel opcijo nacionalni roaming, ki mi omogoča, da vsaj za klice in smse normalno uporabljam Mobitelovo omrežje-razen prenosa podatkov.
Deset mesecev bom že še zdržal.

Uživajte brez mene, grem jutri za cel teden na morje obirat oljke
cheer.gif

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
Uživajte brez mene, grem jutri za cel teden na morje obirat oljke
cheer.gif

[/QUOTE]

Vzemi net s seboj, ne bodo zdržali brez tebe, da boš lahko odgovarjal na alterju.
cheer.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Bom imel dovolj pametnejšega dela.

Lahko bi Vam kvečjemu poslal kak MMS, če Telemach tam slučajno lovi.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Njihovega omrežja 90% časa nimam, sem pa zato vzel opcijo nacionalni roaming, ki mi omogoča, da vsaj za klice in smse normalno uporabljam Mobitelovo omrežje-razen prenosa podatkov.
Deset mesecev bom že še zdržal.

Daj mi povej ali sem te pravilno razumel:

Ni važen, če ne dela - samo da je poceni?!?
17758-icon_confused.gif

.
.

Aja - uživaj v oljkah.

edit: typo

Nazadnje urejeno:

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
tle ste res sami bolniki!
Večina vsi nesposobni zaposlenci za nedoločen čas na JU, žerete naš dnar pa drkate cel dan hurac na alterju(exSaxu).

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
tle ste res sami bolniki!
Večina vsi nesposobni zaposlenci za nedoločen čas na JU, žerete naš dnar pa drkate cel dan hurac na alterju(exSaxu).

Ti to meni?

Nix JU
ne-ne-1.gif
- ich nix in öffentlichen Dienst in Slowenien. Mach jetzt Feierabend - habe heute kurz vor 6.00 angefanfangen.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
to je bil replay to all ALTER drkačs!
Suck alter autobahn me!

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Bistveno je, da imajo dobro omrežje po čim nižnji ceni-z nacionalnim roamingom pri Telemachu klici večinoma delajo ampak nimam pa prenosa podatkov kar me vedno bolj moti, še posebej od kar imajo več kot trikrat cenejši paketi to že avtomatično vključeno, meni pa tega niso pripravljeni dati, četudi bi jim še naprej plačeval enako drago naročnino.

Bo pa pač Izimobil dobil mojih šest naročnin.

Lepo se imejte.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Zamenjaj paket pa boš imel nacionalni roming...aja za plačat je...a [cenzura] ga...ponudba ki je bila nekoč cenovno ugodna zdaj zaradi bombončkov ni več...in ker želiš svojo ponudbo optimizirat moraš pač nekaj plačat. ..takle imamo...
B

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
O fak, jaz berem samo Bob temo, pa sem ga že sit... tu pa vidim, da je ni teme, kjer ne bi bil glavni s svojimi problemi...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Oja, malo zatišja. Saj bo prišel nazaj in povedal kak Telemach nikjer ni imel signala, Telekom pa 6 črtic LTE, pa čeprav nima USIM, ker mu je Telemach noče dat.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.123
113
Videl rešitev za Fikusa
evil.gif

Samo ne vem če je 6,99€ za 2000 enot.

Vleče pa vleče
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A se tega @Fikusa res ne da odstranit
crazy1.gif

Sej sem ga dal na ignor. Sam še vedno je ta del foruma poln njegovih bedarij
uf-1.gif

Vse teme bo zasmetil do te mere, da ne bodo več uporabne in folk se jih bo začel izogibat in tako bo ratal še en "mobisux"...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
crazy1.gif

uf-1.gif

Vse teme bo zasmetil do te mere, da ne bodo več uporabne in folk se jih bo začel izogibat in tako bo ratal še en "mobisux"...

Po besedah modov se ga ne da, ker smo ''fakin leta 2016, kjer ima vsako tele pravico do svojega mnenja in neprestano ponavljajočega vsiljevanja tega mnenja ostalim''
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
crazy1.gif

uf-1.gif

Po besedah modov se ga ne da, ker smo ''fakin leta 2016, kjer ima vsako tele pravico do svojega mnenja in neprestano ponavljajočega vsiljevanja tega mnenja ostalim''
bonk.gif

Kaj se ga ne da? Poslat v "banovce"? Zakaj pa se lahko potem druge bana >> https://www.alter.si/tabla/showmembers.php?Cat=&like=&sb=8&page=1&special=banned
confused-1.gif