Kdo pa ponuja te pakete ?Že kdo pogledal te pakete boljši od Boba se meni zdi ?
Kdo pa ponuja te pakete ?Že kdo pogledal te pakete boljši od Boba se meni zdi ?
Telekom Slovenije https://www.telekom.si/mobilno/mobiKdo pa ponuja te pakete ?
O tem je itak govora v temi Telekom, tu je debata o Bob
Razumem šefe sem samo komentiral še tega več ne smemo saj smo v svobodni državi =)O tem je itak govora v temi Telekom, tu je debata o Bob
Takole, za razgovore in SMS mi je dovolj tam nekje do 50 minut in 50 SMS. Neta pa 5 GB. Malo mi pa je samo prenos podatkov doma 50 GB za 10 evrov.
Zato sem mislil da mi je premalo. Sploh mi ni malo 50 GB ampak so predragi. Pri Hot dobiš za tak dvojček kot sem ga sam omenil za 17 evrov na istih antenah mnogo mnogo več.
Mislim da nisi razumel mojega komentarja.
uredi APN - - od simobila izbriši in naredi nove od Bob-a3 telefonske sem prenesel na Bob. Načeloma vse deluje. Smo pa naleteli na težavo, ko smo šli v Avstrijo in na nobeni telefonski ni delal NET. Roaming je vkloplen. Ideje, kako ga spraviti v delovanje?
Sem ti poslal na zasebno bob kodo ki ni uporabljenaZdravo
potreboval bi eno kodo pripelji prijatelja za stare starše prosim, če bi kdo posreduje kodo za popust dve leti na zasebeno sporočilo ali na mail majcen87@gmail.com toliko, da vem, da je koda frišna in še neuporabljena ker sem opazil že veliko kod dodanih na forum in sedaj, da ne iscem tiste katera še ni uporabljena.
hvala v naprej se vam zahvaljujem LP
Na strani imajo napisano, da ne.Lahko bob narocnisko razmerje sklenem na firmo?
Super, hvala za info.Na strani imajo napisano, da ne.
ali je lahko bob uporabnik tudi pravna oseba?
bob naročnik ali predplačnik je lahko samo fizična oseba.